Povezane vesti

Aleksandra Subotić se oglasila nakon što je David postao otac: Obratila se i njegovoj supruzi: "To je moj bivši partner"

Aleksandra Subotić se oglasila nakon što je David postao otac: Obratila se i njegovoj supruzi: "To je moj bivši partner"

Blic pre 7 dana
David Dragojević nedavno je postao otac, a njegova bivša devojka Aleksandra Subotić se oglasila ovim povodom. Naime, David Dragojević je Aleksandru Subotić prevario u " Zadruzi" sa Anom Korać, međutim ta ljubav nije opstala. Aleksandra je nakon toga… »
Oglasila se Sandra Subotić i poslala poruku Dragojeviću nakon što je postao otac: "Želim im sve..."

Oglasila se Sandra Subotić i poslala poruku Dragojeviću nakon što je postao otac: "Želim im sve..."

Telegraf pre 7 dana
David Dragojević nedavno je postao otac, a njegova bivša devojka Aleksandra Subotić se oglasila ovim povodom. Naime, David Dragojević je Aleksandru Subotić prevario u "Zadruzi" sa Anom Korać, međutim ta ljubav nije opstala. Aleksandra je nakon toga… »
"To je moj bivši partner, imam tu moć..." Šok oglašavanje Aleksandre Subotić nakon što je David Dragojević postao otac!

"To je moj bivši partner, imam tu moć..." Šok oglašavanje Aleksandre Subotić nakon što je David Dragojević postao otac!

Alo pre 7 dana
Subotićeva je sada gostovala u jednoj emisiji, gde je govorila upravo o bivšem partneru. Aleksandra Subotić i David Dragojević započeli su svoju vezu još tokom rijaliti programa Parovi, a njihov turbulentan odnos privlačio je veliku pažnju javnosti… »

Vesti dana »