Повезане вести
Едита коначно показала своје лице, свашта је радила на себи: Нос ми је био као капетан Кука!
Хелло 11.06.2025
Едита Арадиновић годинама уназад веома води рачуна о свом изгледу. Редовно вежба, здраво се храни и вишак килограма за њу је немогућа мисија. Међутим, она никада није крила да је од почетка своје музичке каријере посећивала… »
„Била сам капетан Кука“: Едита проговорила о пластичним операцијама, ево шта је све мењала на лицу (ФОТО)
Нова 11.06.2025
Едита Арадиновић не крије да води рачуна о свом изгледу, а од почетка њеног појављивања на сцени могли смо да пратимо промену њеног изгледа из године у годину. Едита никада није крила да је на себи правила промене естетске… »
"Била сам капетан кука" Едита о свом физичком изгледу пре операција, ево шта је све мењала на лицу (фото)
Курир 11.06.2025
Едита Арадиновић не крије да води рачуна о свом изгледу, а од почетка њеног појављивања на сцени могли смо да пратимо промену њеног изгледа из године у годину. Едита никада није крила да је на себи правила промене естетске… »
Вести дана »
Шабић: Криминалном комбинацијом Брнабић и СВМ саботиран избор у категорији савета националних мањина
Н1 Инфо пре 24 минутајош 77 повезаних
Дијана Хрка одвезена у непознатом правцу након 11 дана штрајка глађу!
Мој Нови Сад пре 9 минутајош 116 повезаних
Антонијевић о функцији Повереника: Велики задатак за независну институцију, приоритети јасни
Бета пре 9 минутајош 19 повезаних
Ниш се спрема за протест, грађани вечерас дочекују министра просвете испред НишТВ-а: „Нећемо ћутати док се понижавају просветни радници“
Правда пре 1 сатјош 21 повезана
Тухел бираним речима о Србији: „Они су снажни, патриотски настројени“
Нова пре 3 сатајош 41 повезана