Povezane vesti
Edita konačno pokazala svoje lice, svašta je radila na sebi: Nos mi je bio kao kapetan Kuka!
Hello 11.06.2025
Edita Aradinović godinama unazad veoma vodi računa o svom izgledu. Redovno vežba, zdravo se hrani i višak kilograma za nju je nemoguća misija. Međutim, ona nikada nije krila da je od početka svoje muzičke karijere posećivala platične hirurge i menjala… »
„Bila sam kapetan Kuka“: Edita progovorila o plastičnim operacijama, evo šta je sve menjala na licu (FOTO)
Nova 11.06.2025
Edita Aradinović ne krije da vodi računa o svom izgledu, a od početka njenog pojavljivanja na sceni mogli smo da pratimo promenu njenog izgleda iz godine u godinu. Edita nikada nije krila da je na sebi pravila promene estetske prirode, a na internetu se… »
"Bila sam kapetan kuka" Edita o svom fizičkom izgledu pre operacija, evo šta je sve menjala na licu (foto)
Kurir 11.06.2025
Edita Aradinović ne krije da vodi računa o svom izgledu, a od početka njenog pojavljivanja na sceni mogli smo da pratimo promenu njenog izgleda iz godine u godinu. Edita nikada nije krila da je na sebi pravila promene estetske prirode, a na internetu se… »
Vesti dana »
Platforma za legalizaciju pala prvog dana: Leskovac bez mogućnosti prijave nelegalnih objekata, a građani skeptični
Rešetka pre 25 minutajoš 28 povezanih
Ovi izazovi zahtevaju punu pažnju svih institucija! Oglasio se Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost (foto)
Blic pre 25 minutajoš 37 povezanih
Tajland i Kambodža na ivici rata: Najmanje četvoro mrtvih, u toku evakuacije, civili beže pred artiljerijom
Nova pre 45 minutajoš 35 povezanih