Povezane vesti
Zdravko Čolić slomljen od bola: Prepoznali smo se odmah... Nedostajaćeš...
Hello pre 2 dana
Zdravko Čolić ne krije veliku tugu... Emotivnom porukom oglasio se na svom profilu na Instagramu i odlučio da oda poslednju počast svom velikom prijatelju i kolegi Matiji Dediću, koji je je iznenada preminuo u 53. godini života. Brojne poznate ličnosti… »
„Prepoznali smo se, bio si više od saradnika“: Emotivan oproštaj Zdravka Čolića od Matije Dedića
Nova pre 2 dana
Zdravko Čolić emotivnom porukom se oprostio od prerano preminulog Matije Dedića. Zdravko Čolić ne krije ogromnu tugu zbog iznenadne smrti svog bliskog prijatelja i kolege, Matije Dedića. Emotivnom porukom na svom Instagram profilu, legendarni pevač… »
Zdravko Čolić objavom rasplakao ceo region
Vesti online pre 2 dana
Matija Dedić preminuo je 8. juna, a veliki broj poznatih ličnosti oprostio se od slavnog muzičara, a sada se oglasio i Zdravko Čolić. Zdravko Čolić je na svom Instagram profilu objavio isečak popularne numere “Zagrli me”, uz emotivan tekst i na taj način… »
"Prepoznali smo se, bio si više od saradnika“ Zdravko Čolić oprostio se od Matije Dedića i podelio emotivan snimak
Kurir pre 2 dana
Zdravko Čolić ne krije ogromnu tugu zbog iznenadne smrti svog bliskog prijatelja i kolege, Matije Dedića. Emotivnom porukom na svom Instagram profilu, legendarni pevač oprostio se od prerano preminulog pijaniste, ostavivši mnoge svoje fanove duboko… »
"Prepoznali smo se, bio si više od saradnika, nedostajaćeš": Zdravko Čolić slomljen od bola, emotivnim rečima se oprostio od…
Blic pre 2 dana
Sin Arsena Dedića, muzičar Matija Dedić, umro je 8. juna u 53. godini. Brojne poznate ličnosti su se oprostile od njega, a sada se oglasio i legendarni Zdravko Čolić. Naime, Čola je na svom Instagram profilu objavio isečak numere "Zagrli me", uz emotivan… »
"Nedostajaćeš, ali nas i zauvek grliti": Čola se emotivnom porukom oprostio, emotivni snimak tera suze na oči
Telegraf pre 2 dana
Matija Dedić preminuo je 8. juna, a veliki broj poznatih ličnosti oprostio se od slavnog muzičara, a sada se i Zdravko Čolić oglasio. Zdravko Čolić je na svom Instagram profilu objavio isečak popularne numere "Zagrli me", uz emotivan tekst i na taj način… »
Smrt pogodila zdravka čolića Pevač objavom rasplakao javnost: "Nedostajaćeš, tvoj Čola"
Alo pre 2 dana
Zdravko Čolić je na svom Instagram profilu objavio isečak popularne numere "Zagrli me", Matija Dedić preminuo je 8. juna, a veliki broj poznatih ličnosti oprostio se od slavnog muzičara, a sada se i Zdravko Čolić oglasio. Zdravko Čolić je na svom… »
Potresna objava Zdravka Čolića rastužila region: "Nedostajaćeš" VIDEO
B92 pre 2 dana
Matija Dedić preminuo je 8. juna, a veliki broj poznatih ličnosti oprostio se od slavnog muzičara, a sada se i Zdravko Čolić oglasio. Zdravko Čolić je na svom Instagram profilu objavio isečak popularne numere "Zagrli me", uz emotivan tekst i na taj način… »
Oproštajna poruka za tatu Ćerka Matije Dedića rasplakala region, nakon njegove smrti porodica donela važnu odluku: "Nećete…
Alo pre 2 dana
Matija Dedić preminuo je u 53. godini života. Matija Dedić preminuo je u 53. godini života. Bio je jedan od najcenjenijih džez pijanista na prostoru bivše Jugoslavije, sin muzičkih legendi Arsena Dedića i Gabi Novak. Nakon iznenadne smrti Matije Dedića… »
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 52 minutajoš 2 povezane

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Ministar Đurić razgovarao sa šefom Hrvatske diplomatije Grlićem Radmanom: Našem regionu je potrebno više dijaloga i konkretnih koraka
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana