Povezane vesti

Zagrepčanin otišao u šetnju sa psom, a kući se vratio sa kraljevskim pitonom

Vesti online 11.06.2025
Zagrepčanin Aleksandar Bošnjaković je u naselju Dubrava za vreme šetnje sa psom pronašao kraljevskog pitona, kojeg je stavio u torbu i odneo kući, a onda je pozvao nadležne. Bošnjaković je za zagrebački RTL rekao da ga nije bilo strah jer je zmija… »

Sputnik 11.06.2025
Zagrepčanin Aleksandar Bošnjaković je u naselju Dubrava za vreme šetnje sa psom pronašao kraljevskog pitona, kojeg je stavio u torbu i odneo kući, a onda je pozvao nadležne. Bošnjaković je za zagrebački RTL rekao da ga nije bilo strah jer je zmija… »
Aleksandar otišao u šetnju sa psom, vratio se kući sa kraljevskim pitonom! "Strpao sam zmiju u torbu i to je to"

Aleksandar otišao u šetnju sa psom, vratio se kući sa kraljevskim pitonom! "Strpao sam zmiju u torbu i to je to"

Alo 11.06.2025
Zagrepčanin Aleksandar Bošnjaković je u naselju Dubrava za vreme šetnje sa psom pronašao kraljevskog pitona, kojeg je stavio u torbu i odneo kući, a onda je pozvao nadležne. Bošnjaković je za zagrebački RTL rekao da je zmiju poneo kući i stavio na sunce… »
Aleksandar šetao psa, naleteo na pitona i učinio nešto nezamislivo: "Ležao je na zemlji, imao sam torbu i..."

Aleksandar šetao psa, naleteo na pitona i učinio nešto nezamislivo: "Ležao je na zemlji, imao sam torbu i..."

Telegraf 11.06.2025
Jedan Zagrepčanin je šetajući psa u šumi u svojem susedstvu naleteo na kraljevskog pitona. Zmija impresivnih šara ležala je sklupčana na tlu, kažu iz Dumovca, zagrebačkog skloništa za nezbrinute životinje. "Imao sam torbu u kojoj nosim inače psu vodu… »

Vesti dana »