Повезане вести
"Отишла сам јер сам научила лекцију" Отворено писмо бивше жене Милана Калинића изазвало буру: Спремна сам да скинем ружичасте…
Курир 11.06.2025
Бивша супруга Милана Калинића, Сандра Калинић, данас прославља 45. рођендан, а тим поводом се огласила на Инстаграму. Наиме, Сандра је написала укратко шта је све стало у 45. година, колико је било лепих али и оних ружних… »
Славље у дому бивше жене милана калинћа! Њихова ћерка објавила фотографије из породичног дома јавно, а људи су изненађени…
Курир 11.06.2025
Водитељ и глумац Милан Калинић развео се од супруге Сандре са којом има двоје деце, али су због њих остали у добрим односима. Милан и Сандра дуго су крили да су се развели, а о детаљима краха брака много се спекулисало у… »
„Одлазим зато што сам научила своју лекцију“: Бивша жена Милана Калинића се огласила и изазвала бурне реакције
Нова 11.06.2025
Сандра Калинић данас слави свој 45. рођендан. Милан Калинић разводи се од супруге Сандре са којом има двоје деце, ћерку Теу и сина Вука. Њих двоје никада нису желели да износе у јавност детаље свог развода, а Сандра се сада… »
"Отишла јер сам научила лекцију": Објава бивше жене Милана Калинића изазвала буру на мрежама, синоћ је...
Телеграф 11.06.2025
Бивша супруга Милана Калинића, Сандра Калинић, данас прославља 45. рођендан, а тим поводом се огласила на Инстаграму. Наиме, Сандра је написала укратко шта је све стало у 45. година, колико је било лепих али и оних ружних… »
"Отишла сам јер сам научила лекцију": Објава бивше жене Милана Калинића направила буру, Сандра после развода од водитеља пуца…
Блиц 11.06.2025
Тачно у поноћ на врата спаваће собе: Сандри Калинић стигао доказ највеће љубави, ово је срећа ФОТО
Стори 11.06.2025
Бивша супруга Милана Калинића, Сандра, данас прославља 45. рођендан. Лепа плавуша већ неко време живи сама са децом и чини се да од живота узима оно најбоље, док је, према писању медија, са бившим супругом у коректним… »
(Видео) Бившој жени Милана Калинића упали у собу: У поноћ је сачекало изненађење, остала у шоку
Блиц 11.06.2025
Бившој супрузи Милана Калинића, Сандри Калинић, су деца направила изненађење после поноћи и упали јој у собу. Теа и Вук су одлучили да маму изненаде у поноћ како би јој честитали рођендан. Њих двоје су упали у мамину собу мало… »
Бившој супрузи Милана Калинића у поноћ упали у собу, она остала у шоку: Објављен снимак на мрежама
Телеграф 11.06.2025
Бившој супрузи Милана Калинића, Сандри, упали су после поноћи у собу и изненадили је. Наиме, упад у собу организовала су њена деца, Теа и Вук, како би је изненадили за рођендан. Теа и Вук су упали у мамину собу мало иза поноћи и… »
Вести дана »
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 9 минутајош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ужас код Мостара: Младић (29) пронађен мртав у аутомобилу, био припадник ОС БиХ
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане