Povezane vesti

"Otišla sam jer sam naučila lekciju" Otvoreno pismo bivše žene Milana Kalinića izazvalo buru: Spremna sam da skinem ružičaste…

"Otišla sam jer sam naučila lekciju" Otvoreno pismo bivše žene Milana Kalinića izazvalo buru: Spremna sam da skinem ružičaste…

Kurir pre 9 dana
Bivša supruga Milana Kalinića, Sandra Kalinić, danas proslavlja 45. rođendan, a tim povodom se oglasila na Instagramu. Naime, Sandra je napisala ukratko šta je sve stalo u 45. godina, koliko je bilo lepih ali i onih ružnih trenutaka, koji su joj kako… »
Slavlje u domu bivše žene milana kalinća! Njihova ćerka objavila fotografije iz porodičnog doma javno, a ljudi su iznenađeni…

Slavlje u domu bivše žene milana kalinća! Njihova ćerka objavila fotografije iz porodičnog doma javno, a ljudi su iznenađeni…

Kurir pre 9 dana
Voditelj i glumac Milan Kalinić razveo se od supruge Sandre sa kojom ima dvoje dece, ali su zbog njih ostali u dobrim odnosima. Milan i Sandra dugo su krili da su se razveli, a o detaljima kraha braka mnogo se spekulisalo u javnosti, te se šuškalo da je… »
„Odlazim zato što sam naučila svoju lekciju“: Bivša žena Milana Kalinića se oglasila i izazvala burne reakcije

„Odlazim zato što sam naučila svoju lekciju“: Bivša žena Milana Kalinića se oglasila i izazvala burne reakcije

Nova pre 8 dana
Sandra Kalinić danas slavi svoj 45. rođendan. Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre sa kojom ima dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Njih dvoje nikada nisu želeli da iznose u javnost detalje svog razvoda, a Sandra se sada oglasila povodom svog 45… »
"Otišla jer sam naučila lekciju": Objava bivše žene Milana Kalinića izazvala buru na mrežama, sinoć je...

"Otišla jer sam naučila lekciju": Objava bivše žene Milana Kalinića izazvala buru na mrežama, sinoć je...

Telegraf pre 8 dana
Bivša supruga Milana Kalinića, Sandra Kalinić, danas proslavlja 45. rođendan, a tim povodom se oglasila na Instagramu. Naime, Sandra je napisala ukratko šta je sve stalo u 45. godina, koliko je bilo lepih ali i onih ružnih trenutaka, koji su joj kako… »
"Otišla sam jer sam naučila lekciju": Objava bivše žene Milana Kalinića napravila buru, Sandra posle razvoda od voditelja puca…

"Otišla sam jer sam naučila lekciju": Objava bivše žene Milana Kalinića napravila buru, Sandra posle razvoda od voditelja puca…

Blic pre 8 dana
Tačno u ponoć na vrata spavaće sobe: Sandri Kalinić stigao dokaz najveće ljubavi, ovo je sreća FOTO

Tačno u ponoć na vrata spavaće sobe: Sandri Kalinić stigao dokaz najveće ljubavi, ovo je sreća FOTO

Story pre 8 dana
Bivša supruga Milana Kalinića, Sandra, danas proslavlja 45. rođendan. Lepa plavuša već neko vreme živi sama sa decom i čini se da od života uzima ono najbolje, dok je, prema pisanju medija, sa bivšim suprugom u korektnim odnosima. Pročitajte: Kalinić… »
(Video) Bivšoj ženi Milana Kalinića upali u sobu: U ponoć je sačekalo iznenađenje, ostala u šoku

(Video) Bivšoj ženi Milana Kalinića upali u sobu: U ponoć je sačekalo iznenađenje, ostala u šoku

Blic pre 9 dana
Bivšoj supruzi Milana Kalinića, Sandri Kalinić, su deca napravila iznenađenje posle ponoći i upali joj u sobu. Tea i Vuk su odlučili da mamu iznenade u ponoć kako bi joj čestitali rođendan. Njih dvoje su upali u maminu sobu malo iza ponoći i to sa sve… »
Bivšoj supruzi Milana Kalinića u ponoć upali u sobu, ona ostala u šoku: Objavljen snimak na mrežama

Bivšoj supruzi Milana Kalinića u ponoć upali u sobu, ona ostala u šoku: Objavljen snimak na mrežama

Telegraf pre 9 dana
Bivšoj supruzi Milana Kalinića, Sandri, upali su posle ponoći u sobu i iznenadili je. Naime, upad u sobu organizovala su njena deca, Tea i Vuk, kako bi je iznenadili za rođendan. Tea i Vuk su upali u maminu sobu malo iza ponoći i to sa sve tortom i… »

Vesti dana »