Povezane vesti
Akcije dobrovoljnog davanja krvi i ovog leta ispred Lidl prodavnica
BizLife 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Nedeljnik 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
InStore 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju "Moj si tip", kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Vesti dana »
Danas sednica SB UN o Kosovu, prvi put Due predstavlja izveštaj Unmika
Blic pre 1 danjoš 40 povezanih
Stanković: Ovo je Saletovo veče; Katai: Nisam mogao da zamislim ništa slično
RTS pre 1 satjoš 65 povezanih
Tramp razmišlja o šokantnom potezu: Predsednik SAD razmatra povlačenje dela američkih trupa iz Evrope!
Kurir pre 3 satajoš 52 povezane
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza "D"
Radio 021 pre 5 satijoš 34 povezane
Vaterpolisti Srbije sami sebi zakuvali čorbu, protiv Hrvatske će biti određena sudbina delfina
Telegraf pre 1 danjoš 51 povezana