Povezane vesti
Akcije dobrovoljnog davanja krvi i ovog leta ispred Lidl prodavnica
BizLife 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Nedeljnik 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
InStore 11.06.2025
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju "Moj si tip", kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Vesti dana »
"Viktor jepravi prijatelj, borac i pobednik": Tramp podržao Orbana pred ključne izbore u Mađarskoj: Neumorno se bori, kao ja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Drama na evropskom aerodromu, kontrolni toranj odmah zatvoren zbog smrtonosne materije, svi letovi preusmereni
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Upravo na Blic TV Šikicu muž varao, a ona tukla konobarice i gazdarice zbog njega: Od skandala do "princa na konju"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Vučića očekujem da vidim kao premijera" Vučević: Ima legitimitet jer je pre svega dva puta biran
Blic pre 6 satijoš 1 povezana