Povezane vesti
Akcije dobrovoljnog davanja krvi i ovog leta ispred Lidl prodavnica
BizLife pre 3 dana
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Nedeljnik pre 3 dana
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju „Moj si tip“, kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
InStore pre 3 dana
Lidl Srbija i Crveni krst Srbije i ove godine udružuju snage kroz humanitarnu kampanju "Moj si tip", kako bi doprineli u obezbeđivanju stabilnijih rezervi krvi tokom letnjih meseci. U tom cilju će, u periodu juna, jula i avgusta, biti organizovane akcije… »
Vesti dana »

VIDEO Iran i Izrael nastavili međusobne napade: Raste broj mrtvih, ranjenih i nestalih
Radio 021 pre 2 minutajoš 15 povezanih

Danas sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen; Sledeće nedelje stiže promena
B92 pre 22 minutajoš 16 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 32 minutajoš 14 povezanih

Amerika na nogama Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učine i SAD
Alo pre 37 minutajoš 11 povezanih

Inter i Al Hilal otvorili Svetsko klupsko prvenstvo: Prštale šanse, izostali golovi
Euronews pre 12 minutajoš 7 povezanih