Povezane vesti

Jezivo! Srpkinja ispod auta u Grčkoj zatekla crvenu mrlju koja podseća na krv! Kristina: "Sva sreća da sam uradila ovo! Pazite…

Jezivo! Srpkinja ispod auta u Grčkoj zatekla crvenu mrlju koja podseća na krv! Kristina: "Sva sreća da sam uradila ovo! Pazite…

Kurir 11.06.2025
Kristina iz Srbije je pre nekoliko dana doživela vrlo neobično i, kako sama kaže, zabrinjavajuće iskustvo, kada je ispod svog automobila na parkingu marketa u Nei Vrasni, videla čudnu crvenu mrlju! Ona je na Fejsbuk stranici "Grčka info" ispričala svoje… »
Srpkinja U Grčkoj umalo žrtva prevare na parkingu Evo kako se izvukla

Srpkinja U Grčkoj umalo žrtva prevare na parkingu Evo kako se izvukla

Dnevnik 11.06.2025
Iskustvo jedne srpske državljanke iz Grčke podiglo je veliku pažnju na društvenim mrežama, posebno u grupi "Srbi u Grčkoj", gde je podelila situaciju koja može da bude važna opomena svim turistima, a naročito ženama koje same putuju automobilom. Prema… »
Srpkinja Kristina otišla u Grčku na odmor, pa zatekla HOROR scenu ispod automobila: "Jeziva prevara turista"

Srpkinja Kristina otišla u Grčku na odmor, pa zatekla HOROR scenu ispod automobila: "Jeziva prevara turista"

Telegraf 11.06.2025
Kristina iz Srbije podelila je uznemirujuće iskustvo iz Grčke koje može poslužiti kao ozbiljno upozorenje za turiste, posebno žene koje same putuju automobilom. Njena objava u Fejsbuk grupi "Srbi u Grčkoj" brzo se proširila društvenim mrežama. Incident… »
"Hteli su da me namame": Srpkinja upozorila sve turiste na dobro smišljenu prevaru u Grčkoj: "Posebnu pažnju neka obrate žene…

"Hteli su da me namame": Srpkinja upozorila sve turiste na dobro smišljenu prevaru u Grčkoj: "Posebnu pažnju neka obrate žene…

Blic 11.06.2025
Kristina iz Srbije doživela je neprijatnost na letovanju u Grčkoj koja ju je navela da javno upozori sve turiste, a naročito žene koje putuju same, da obrate pažnju na, kako kaže, novu i veoma sumnjivu taktiku prevara koja se, izgleda, širi Grčkom… »

Vesti dana »