Povezane vesti

Ovo je Lea sa Kosova koja je ubijena u masakru u Gracu: Od nje se oprostio i predsednik opštine, njenim roditeljima uputio…

Ovo je Lea sa Kosova koja je ubijena u masakru u Gracu: Od nje se oprostio i predsednik opštine, njenim roditeljima uputio…

Blic pre 4 dana
U današnjem masakru u školi u Gracu ubijena je petnaestogodišnja Lea Bajrami, rođena u gradu Vitini, na Kosovu. Informaciju je potvrdio predsednik opštine Vitina Sokol Haliti. "Draga porodico Bajrami, duboko me je potresla vest o tragičnom gubitku vaše… »
"Naša Lea je tragično stradala, molimo se za njenu dušu" Potresna objava porodice devojčice sa juga Srbije koja je ubijena u…

"Naša Lea je tragično stradala, molimo se za njenu dušu" Potresna objava porodice devojčice sa juga Srbije koja je ubijena u…

Alo pre 4 dana
Porodica petnaestogodišnje Lee B. sa Kosova, koja je izgubila život u masakru u austrijskom Gracu, u potpunom je šoku i neutešna nakon tragične vesti. Njenu smrt potvrdio je ujak Muhabi Bajrami, koji je na svom Fejsbuk profilu objavio potresnu poruku. -… »
Porodica devojčice sa Kosova koja je ubijena u masakru u Gracu: "Molimo se za Leinu dušu"

Porodica devojčice sa Kosova koja je ubijena u masakru u Gracu: "Molimo se za Leinu dušu"

Telegraf pre 4 dana
Porodica devojčice sa Kosova Lee B. (15), koja je ubijena u masakru u Gracu, neutešna je nakon njene smrti. Muhabi Bajrami, ujak nastradale devojčice iz Vitine, saopštio je na svom profilu na Fejsbuku da je njegova nećaka, Lea, tragično izgubila život… »
"Otišla je moja Lea": Tetka devojčice sa Kosova koja je ubijena u Gracu objavila poruku koja kida dušu: Među žrtvama…

"Otišla je moja Lea": Tetka devojčice sa Kosova koja je ubijena u Gracu objavila poruku koja kida dušu: Među žrtvama…

Blic pre 4 dana
Lea Bajrami (15), poreklom sa Kosova i Metohije, ubijena je u masakru u srednjoj školi u Gracu. Njena tetka se potresnim rečima oprostila od 15-godišnjakinje. Lea Bajrami je ubijena u školi u Gracu, a sad je objavljena i njena fotografija. Njena tetka se… »

Vesti dana »