Povezane vesti
„Ona je dama lakog morala? Pa, sam si je birao“: Bivša žena Željka Joksimovića napravila haos izjavom
Nova 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom izazvala je pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Ona je dama lakog morala? E, pa sam si je birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: Nađi sebi sveticu...…
Kurir 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Vara te? Ona je fu***, sam si birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: "Obrati pažnju gde si omanuo"…
Blic 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
Vesti dana »
Pljuskovi i osveženje za 10 stepeni, pa neverovaratan preokret i čak 40°C: Ovakvo vreme niste očekivali
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
VIDEO Tužilac Vujičić na skupu podrške u Valjevu: "Napad na mene zbog predmeta koje vodim i medijskog progona kojem sam izložen"
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
U Srbiji aktivno 40 požara: 3.000 hektara pod vatrom u Deliblatskoj peščari, u utorak najavljena kiša i pad temperature
Euronews pre 15 minutajoš 23 povezane
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih