Povezane vesti
„Ona je dama lakog morala? Pa, sam si je birao“: Bivša žena Željka Joksimovića napravila haos izjavom
Nova 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom izazvala je pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Ona je dama lakog morala? E, pa sam si je birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: Nađi sebi sveticu...…
Kurir 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Vara te? Ona je fu***, sam si birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: "Obrati pažnju gde si omanuo"…
Blic 11.06.2025
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
Vesti dana »
FOTO Policija u Lilu spremna za "delije", Zvezda će imati veliku podršku VIDEO
Nova pre 50 minutajoš 13 povezanih
Vučić za CNN Indija: Verujem da snaga Globalnog juga koji predvodi Indija raste
Insajder pre 54 minutajoš 1 povezana
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
Insajder pre 20 minutajoš 4 povezane
Danas bez vode u Beogradu: Radovi u ovoj opštini isključuju vodu od 9 do 17 sati
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane