Povezane vesti
„Ona je dama lakog morala? Pa, sam si je birao“: Bivša žena Željka Joksimovića napravila haos izjavom
Nova pre 7 dana
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom izazvala je pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Ona je dama lakog morala? E, pa sam si je birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: Nađi sebi sveticu...…
Kurir pre 8 dana
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
"Vara te? Ona je fu***, sam si birao" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom: "Obrati pažnju gde si omanuo"…
Blic pre 8 dana
Prva žena Željka Joksimovića, Vesna, je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom izjavom je izazvala pravu buru na mrežama. Vesna Joksimović je veoma aktivna na instagramu gde objavljuje svoje fotografije, a jednom prilikom je iznela stav o nasilju… »
Vesti dana »

Povećanje računa za struju izazvalo brojne žalbe građana u Srbiji
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 19 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage za pad nadstešnice
Ekapija pre 31 minutajoš 11 povezanih

Uživo Iran raketira izrael! Odzvanjaju sirene na severu zemlje, šok odluka ajatolaha Hamneija: Teheran zapretio blokiranjem "žile kucavice" celog sveta (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 162 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 18 satijoš 9 povezanih

Drčelić: Trogodišnji ugovor će nam pomoći da lakše radimo
Sportski žurnal pre 31 minutajoš 15 povezanih