Povezane vesti
Sam: Kako podržati mlade talente među sportistima i umetnicima?
Blic pre 3 dana
Srpska asocijacija menadžera saopštila je da su na Junskom susretu menadžera, pred oko 200 zvanica iz privrede, zaokruženi i sumirani rezultati u prvih šest meseci ove godine i najavljeni planovi za naredni period, a posebno je istaknut značaj poslednjeg… »
Junski susret menadžera 2025
Nedeljnik pre 3 dana
Srpska asocijacija menadžera tradicionalno je organizovala i ove godine Junski susret menadžera u Palati umetnosti Madlena na kojem su pred oko 200 zvanica iz privrede, zaokruženi i sumirani rezultati u prvih šest meseci ove godine i najavljeni planovi… »
Junski susret menadžera u Beogradu: Posvećenost kreiranju boljeg društva i okruženja
BizLife pre 3 dana
Srpska asocijacija menadžera (SAM) je i ove godine organizovala Junski susret menadžera u Beogradu, na kom su zaokruženi i sumirani dosadašnji rezultati u 2025, i najavljeni planovi za naredni period.“U prvih šest meseci imali smo više od 30 različitih… »
Junski susret menadžera u Beogradu: Posvećenost kreiranju boljeg društva i okruženja
Radio sto plus pre 3 dana
“U prvih šest meseci imali smo više od 30 različitih događaja i to govori o intenzitetu aktivnosti koje se dešavaju. Posvećeni smo razvoju menadžerske struke i kreiranju boljeg društva i okruženja za sve nas”, rekao je predsednik SAM-a Mihailo Janković u… »
Junski susret menadžera u Beogradu fokusiran na kreiranje novih generacija lidera
Biznis.rs pre 3 dana
inicijativa "menadžer sam na dan" za srednjoškolske talente. Srpska asocijacija menadžera (SAM) je i ove godine organizovala Junski susret menadžera u Beogradu, na kom su zaokruženi i sumirani dosadašnji rezultati u 2025, i najavljeni planovi za naredni… »
Danas pre 3 dana
Srpska asocijacija menadžera (SAM) je i ove godine organizovala Junski susret menadžera u Beogradu, na kom su zaokruženi i sumirani dosadašnji rezultati u 2025, i najavljeni planovi za naredni period. „U prvih šest meseci imali smo više od 30 različitih… »
Vesti dana »

Iranske rakete ubile više osoba u Izraelu nakon izraelskih napada na skladište nafte u Teheranu
Danas pre 17 minutajoš 14 povezanih

Paklene temperature do ovog datuma - Evo kada stižu pljuskovi sa grmljavinom
Pravda pre 12 minutajoš 14 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 32 minutajoš 14 povezanih

Amerika na nogama Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učine i SAD
Alo pre 36 minutajoš 11 povezanih

Inter i Al Hilal otvorili Svetsko klupsko prvenstvo: Prštale šanse, izostali golovi
Euronews pre 11 minutajoš 7 povezanih