Povezane vesti

Andrej Vučić tužio Vijesti zbog objavljivanja Skaj komunikacije, tvrdi da ne poznaje kriminalce

Andrej Vučić tužio Vijesti zbog objavljivanja Skaj komunikacije, tvrdi da ne poznaje kriminalce

Beta 11.06.2025
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo "dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića"… »
Andrej Vučić na sudu u Podgorici: Zvonko Veselinović mi je poznanik, cilj teksta dehumanizacija mog brata

Andrej Vučić na sudu u Podgorici: Zvonko Veselinović mi je poznanik, cilj teksta dehumanizacija mog brata

Cenzolovka 11.06.2025
Andrej Vučić, brat predsednika Aleksandra Vučića, dao je iskaz u sredu ujutro u podgoričkom Osnovnom sudu, kojem je tužio „Vijesti“ zbog prenošenja prepiski kriminalaca sa Skaj aplikacije, a u kojima se spominje Andrej Vučić. „Cilj teksta objavljenog u… »

Radio sto plus 11.06.2025
Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se, pored ostalog, citiraju prepiske sa Skaj aplikacije, a u kojima odbegli policajac Ljubo Milović i Nikšićanin Miloš Božović komentarišu da Zvonko Veselinović i on “drže sve konce u rukama” i… »
Andrej Vučić na suđenju u Podgorici: „Porodični čovek“ i „meta“

Andrej Vučić na suđenju u Podgorici: „Porodični čovek“ i „meta“

Vreme 11.06.2025
Na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu gde se sudi Vijestima po tužbi Andreja Vučića, brat predsednika Srbije je istakao da je da cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo „dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata“. Andrej Vučić, brat… »
Sa suđenja Andreja Vučića i podgoričkih Vijesti: Sutkinja ga opominjala, tvrdi da nije blizak sa Zvonkom Veselinovićem

Sa suđenja Andreja Vučića i podgoričkih Vijesti: Sutkinja ga opominjala, tvrdi da nije blizak sa Zvonkom Veselinovićem

Danas 11.06.2025
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo „dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića“… »
Andrej Vučić na suđenju u Crnoj Gori: Zvonko Veselinović mi je samo poznanik

Andrej Vučić na suđenju u Crnoj Gori: Zvonko Veselinović mi je samo poznanik

Radio 021 11.06.2025
Andrej Vučić kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo "dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata Aleksandra Vučića". Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se… »
Andrej Vučić je jutros svedočio u sudu u Podgorici, šta mislite šta je rekao o svom bratu Aleksandru

Andrej Vučić je jutros svedočio u sudu u Podgorici, šta mislite šta je rekao o svom bratu Aleksandru

Nova 11.06.2025
Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se, pored ostalog, citiraju prepiske sa Skaj aplikacije, a u kojima odbegli policajac Ljubo Milović i Nikšićanin Miloš Božović komentarišu da Zvonko Veselinović i on "drže sve konce u rukama“ i… »

N1 Info 11.06.2025
Andrej Vučić, brat predsednika Aleksandra Vučića, dao je iskaz u sredu ujutro u podgoričkom Osnovnom sudu, kojem je tužio „Vijesti“ zbog prenošenja prepiski kriminalaca sa Skaj aplikacije, a u kojima se spominje Andrej Vučić. „Cilj teksta objavljenog u… »
"Tajkun preko svojih tajkunskih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog brata Aleksandra"

"Tajkun preko svojih tajkunskih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog brata Aleksandra"

B92 11.06.2025
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je danas u podgoričkom Osnovnom sudu da su tajkuni naručili lažni tekst protiv njega koji je objavljen u tajkunskim tabloidima Nova S i Vijesti, prenosi Borba. Kako je naveo, sve je… »
Andrej Vučić na suđenju „Vijestima“ u Podgorici: Tajkun preko svojih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog…

Andrej Vučić na suđenju „Vijestima“ u Podgorici: Tajkun preko svojih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog…

Politika 11.06.2025
Lažni tekst objavljen u tajkunskim tabloidima Nova S i Vijesti a sve da se kriminalizuje i dehumanizuje njegov brat, predsednik Srbije. Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je danas u podgoričkom Osnovnom sudu da su tajkuni… »

Vesti dana »