Povezane vesti

Andrej Vučić tužio Vijesti zbog objavljivanja Skaj komunikacije, tvrdi da ne poznaje kriminalce

Andrej Vučić tužio Vijesti zbog objavljivanja Skaj komunikacije, tvrdi da ne poznaje kriminalce

Beta pre 7 dana
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo "dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića"… »
Andrej Vučić na sudu u Podgorici: Zvonko Veselinović mi je poznanik, cilj teksta dehumanizacija mog brata

Andrej Vučić na sudu u Podgorici: Zvonko Veselinović mi je poznanik, cilj teksta dehumanizacija mog brata

Cenzolovka pre 7 dana
Andrej Vučić, brat predsednika Aleksandra Vučića, dao je iskaz u sredu ujutro u podgoričkom Osnovnom sudu, kojem je tužio „Vijesti“ zbog prenošenja prepiski kriminalaca sa Skaj aplikacije, a u kojima se spominje Andrej Vučić. „Cilj teksta objavljenog u… »

Radio sto plus pre 7 dana
Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se, pored ostalog, citiraju prepiske sa Skaj aplikacije, a u kojima odbegli policajac Ljubo Milović i Nikšićanin Miloš Božović komentarišu da Zvonko Veselinović i on “drže sve konce u rukama” i… »
Andrej Vučić na suđenju u Podgorici: „Porodični čovek“ i „meta“

Andrej Vučić na suđenju u Podgorici: „Porodični čovek“ i „meta“

Vreme pre 7 dana
Na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu gde se sudi Vijestima po tužbi Andreja Vučića, brat predsednika Srbije je istakao da je da cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo „dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata“. Andrej Vučić, brat… »
Andrej Vučić na suđenju u Crnoj Gori: Zvonko Veselinović mi je samo poznanik

Andrej Vučić na suđenju u Crnoj Gori: Zvonko Veselinović mi je samo poznanik

Radio 021 pre 8 dana
Andrej Vučić kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo "dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata Aleksandra Vučića". Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se… »
Sa suđenja Andreja Vučića i podgoričkih Vijesti: Sutkinja ga opominjala, tvrdi da nije blizak sa Zvonkom Veselinovićem

Sa suđenja Andreja Vučića i podgoričkih Vijesti: Sutkinja ga opominjala, tvrdi da nije blizak sa Zvonkom Veselinovićem

Danas pre 8 dana
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića kazao je na ročištu u podgoričkom Osnovnom sudu da je cilj teksta objavljenog u Vijestima bio isključivo „dehumanizacija i kriminalizacija njegovog brata i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića“… »
Andrej Vučić je jutros svedočio u sudu u Podgorici, šta mislite šta je rekao o svom bratu Aleksandru

Andrej Vučić je jutros svedočio u sudu u Podgorici, šta mislite šta je rekao o svom bratu Aleksandru

Nova pre 8 dana
Brat predsednika Srbije tužio je Vijesti zbog teksta u kojem se, pored ostalog, citiraju prepiske sa Skaj aplikacije, a u kojima odbegli policajac Ljubo Milović i Nikšićanin Miloš Božović komentarišu da Zvonko Veselinović i on "drže sve konce u rukama“ i… »

N1 Info pre 8 dana
Andrej Vučić, brat predsednika Aleksandra Vučića, dao je iskaz u sredu ujutro u podgoričkom Osnovnom sudu, kojem je tužio „Vijesti“ zbog prenošenja prepiski kriminalaca sa Skaj aplikacije, a u kojima se spominje Andrej Vučić. „Cilj teksta objavljenog u… »
"Tajkun preko svojih tajkunskih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog brata Aleksandra"

"Tajkun preko svojih tajkunskih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog brata Aleksandra"

B92 pre 8 dana
Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je danas u podgoričkom Osnovnom sudu da su tajkuni naručili lažni tekst protiv njega koji je objavljen u tajkunskim tabloidima Nova S i Vijesti, prenosi Borba. Kako je naveo, sve je… »
Andrej Vučić na suđenju „Vijestima“ u Podgorici: Tajkun preko svojih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog…

Andrej Vučić na suđenju „Vijestima“ u Podgorici: Tajkun preko svojih tabloida naručio lažni tekst da kriminalizuje mene i mog…

Politika pre 8 dana
Lažni tekst objavljen u tajkunskim tabloidima Nova S i Vijesti a sve da se kriminalizuje i dehumanizuje njegov brat, predsednik Srbije. Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštio je danas u podgoričkom Osnovnom sudu da su tajkuni… »

Vesti dana »