Povezane vesti
Težak rastanak - Radović odlazi iz Mursije!
Sportske.net pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je danas taj španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub… »
Bio je kapiten, devet godina je igrao tu, ali je došlo vreme za rastanak... Ponudu sa "drugog kontinenta" nije mogao da odbije…
Kurir pre 8 dana
Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa "drugog kontinenta" ponudio. "Profesionalac sam već preko 14 godina, 12 sezona u Španiji i devet… »
Radović napustio Mursiju
B92 pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je taj španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa… »
Nemanja Radović napustio klub zbog ponude koju nije mogao da odbije
Nova pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa „drugog… »
Radović napustio Mursiju
Sportski žurnal pre 8 dana
„Više nisam dete, svestan sam da je moja karijera bliža kraju nego početku”. Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je španski klub. Odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona… »
Unosna ponuda van Evrope: Radović napušta Mursiju kao legenda
Sport klub pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović i definitivno napušta Mursiju - kao rekorder španskog kluba. Radović na taj način završava svoj drugi mandat u Mursiji – prvo je za nju nastupao od 2014. do 2017. godine, da bi se 2020. vratio nakon rastanka sa… »
Vesti dana »

Viši sud u Užicu poništio izbore na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Građani i studenti ispred Visoke poslovne škole u Novom Sadu sprečili održavanje ispita
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Poskupelo gorivo u Srbiji, dizel za tri, a benzin za dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 11 minutajoš 22 povezane