Povezane vesti

Težak rastanak - Radović odlazi iz Mursije!

Težak rastanak - Radović odlazi iz Mursije!

Sportske.net pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je danas taj španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub… »
Bio je kapiten, devet godina je igrao tu, ali je došlo vreme za rastanak... Ponudu sa "drugog kontinenta" nije mogao da odbije…

Bio je kapiten, devet godina je igrao tu, ali je došlo vreme za rastanak... Ponudu sa "drugog kontinenta" nije mogao da odbije…

Kurir pre 8 dana
Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa "drugog kontinenta" ponudio. "Profesionalac sam već preko 14 godina, 12 sezona u Španiji i devet… »
Radović napustio Mursiju

Radović napustio Mursiju

B92 pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je taj španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa… »
Nemanja Radović napustio klub zbog ponude koju nije mogao da odbije

Nemanja Radović napustio klub zbog ponude koju nije mogao da odbije

Nova pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je španski klub. Radović (33) je odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona, doneo zbog primamljive uloge i plate koju mu je klub sa „drugog… »
Radović napustio Mursiju

Radović napustio Mursiju

Sportski žurnal pre 8 dana
„Više nisam dete, svestan sam da je moja karijera bliža kraju nego početku”. Crnogorski košarkaš Nemanja Radović neće više igrati za Mursiju, saopštio je španski klub. Odluku da napusti Mursiju, čiji je kapiten i za koju je igrao ukupno devet sezona… »
Unosna ponuda van Evrope: Radović napušta Mursiju kao legenda

Unosna ponuda van Evrope: Radović napušta Mursiju kao legenda

Sport klub pre 8 dana
Crnogorski košarkaš Nemanja Radović i definitivno napušta Mursiju - kao rekorder španskog kluba. Radović na taj način završava svoj drugi mandat u Mursiji – prvo je za nju nastupao od 2014. do 2017. godine, da bi se 2020. vratio nakon rastanka sa… »

Vesti dana »