Povezane vesti

Moja misija je uspela: Aleksandar Aca Sofronijević o velikoj životnoj prekretnici (foto)

Moja misija je uspela: Aleksandar Aca Sofronijević o velikoj životnoj prekretnici (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
PROSLAVLjENI harmonikaš Aleksandar Sofronijević već godinama važi za našeg najuspešnijeg muzičara, koji sa svojim orkestrom oduševljava celu Srbiju i region, ali i vrhunskog aranžera i producenta, a uskoro završava projekat koji je za njega bio veliki… »
"Moja misija je uspela": Aleksandar Sofronijević se obratio javno, a komentari ne prestaju da stižu: Presrećan sam

"Moja misija je uspela": Aleksandar Sofronijević se obratio javno, a komentari ne prestaju da stižu: Presrećan sam

Blic pre 4 dana
Harmonikaš Aleksandar Sofronijević podelio je lepe vesti i zahvalio se svima koji su uz njega bili u prethodnom periodu. Ovog puta Sofra je iskočio iz koloseka svoje branše i oprobao se kao autor serijala "Majstori za dušu", čija poslednja epizoda se… »
"Moja misija je uspela" Aleksandar Sofronijević o velikoj prekretnici

"Moja misija je uspela" Aleksandar Sofronijević o velikoj prekretnici

Kurir pre 5 dana
Aleksandar Sofronijević već godinama važi za našeg najuspešnijeg harmonikaša, koji sa svojim orkestrom oduševljava celu Srbiju i region, ali i vrhunskog aranžera i producenta, a uskoro završava projekat koji je za njega bio veliki izazov i prava… »
"Dolazimo do kraja, vreme je za nove stvari" Aca Sofronijević izdao saopštenje za javnost: "Kada se okrenem iza sebe..."

"Dolazimo do kraja, vreme je za nove stvari" Aca Sofronijević izdao saopštenje za javnost: "Kada se okrenem iza sebe..."

Alo pre 5 dana
Popularni Sofra je, kako je rekao, oduševljen uspehom "Majstora za dušu" Aleksandar Sofronijević prošle godine se oženio prelepom Kosanom, a čini se da je sada vreme i za novo poglavlje što se tiče njegove karijere. Pevač godinama važi za našeg… »
"Moja misija je uspela": Aleksandar Sofronijević je na velikoj prekretnici, oženio se pre godinu dana

"Moja misija je uspela": Aleksandar Sofronijević je na velikoj prekretnici, oženio se pre godinu dana

Telegraf pre 5 dana
Aleksandar Sofronijević već godinama važi za našeg najuspešnijeg harmonikaša, koji sa svojim orkestrom oduševljava celu Srbiju i region, ali i vrhunskog aranžera i producenta, a uskoro završava projekat koji je za njega bio veliki izazov i prava… »
„Moja misija je uspela“: Aleksandar Sofronijević o velikoj prekretnici

„Moja misija je uspela“: Aleksandar Sofronijević o velikoj prekretnici

Nova pre 5 dana

Vesti dana »