Povezane vesti
Englezi udarili na selektora posle šokantnog poraza! Rival Srbije u lošoj formi, mediji nemilosrdno reagovali
Kurir 11.06.2025
Senegal je uzeo meru Englezima na "Siti graundu" i slavio rezultatom 3:1, a engleski mediji nimalo nisu blagonakloni ka Tomasu Tuhelu. Nakon tesne pobede nad Andorom rezultatom 1:0, Englezi su doživeli prvi poraz sa Tuhelom na klupi, nakon čega su… »
Medeni mesec je prošao, Tuhel na udaru Engleza, može li ovo da iskoristi Srbija?
Sportske.net 11.06.2025
Za Engleze ne postoje prijateljske utakmice i to vidimo i danas, po ko zna koji put. Senegal je uzeo meru Englezima na "Siti graundu" i slavio rezultatom 3:1, a engleski mediji nimalo nisu blagonakloni ka Tomasu Tuhelu. Nakon tesne pobede nad Andorom… »
Vesti dana »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Izjava ministra kulture u Skupštini Srbije
Nedeljnik pre 21 minutajoš 18 povezanih
Oblačno i hladnije uz kišu: Na jugu Srbije obilnije padavine i moguća grmljavina
Glas Zaječara pre 4 satijoš 24 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 6 minutajoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Nova ekonomija pre 3 satajoš 19 povezanih
Iran poziva na "punu pripravnost" zbog mogućeg novog napada SAD i Izraela
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih