Povezane vesti
„Dina, raspiši izbore“ predsednica Skupštine grada Vučinić odgovorila na prozivke: Rado bih vam izašla u susret, ali sam…
Dnevnik 11.06.2025
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim odredbama… »
Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može
Euronews 11.06.2025
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, te da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate s osnovnim zakonskim… »
Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može
RTV 11.06.2025
NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim… »
Telegraf 11.06.2025
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim… »
Predsednica Skupštine grada: Nije do Dine, izbori će biti održani u skladu sa zakonom
Moj Novi Sad 11.06.2025
Predsednica Skupštine Novog Sada, Dina Vučinić, oglasila se na svom Instagram nalogu povodom zahteva Zborova za raspisivanjem izbora za Savete mesnih zajednica. – Nije do Dine. Ja bih vam rado izašla u susret, ali sam obavezna da poštujem zakon i… »
Dina Vučinić: Rado bih izašla u susret i raspisala izbore, ali poštujem zakon
Radio 021 11.06.2025
Predsednica Skupštine grada Dina Vučinić odgovorila je na pozive Zborova građana u Novom Sadu da raspiše izbore za savete mesnih zajednica. Zborovi građana mesnih zajednica zajednički organizuju blokade raskrsnica, a kao zahtev navode raspisivanje izbora… »
Vesti dana »

Incident na Novosadskom sajmu: Studenti Pravnog fakulteta pokušali da blokiraju ispite uz prisustvo policije
Serbian News Media pre 10 minutajoš 21 povezana

Posle oblačnog jutra, pretežno sunčano i toplo – temperatura do 36 stepeni
RTS pre 11 minutajoš 17 povezanih

Nakon finala Chelsea vs PSG, Tramp je dodelio pehar, a onda šokirao svojim postupcima i ceo svet danas priča o njemu
City magazine pre 30 minutajoš 19 povezanih