Povezane vesti

„Dina, raspiši izbore“ predsednica Skupštine grada Vučinić odgovorila na prozivke: Rado bih vam izašla u susret, ali sam…

„Dina, raspiši izbore“ predsednica Skupštine grada Vučinić odgovorila na prozivke: Rado bih vam izašla u susret, ali sam…

Dnevnik pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim odredbama… »
Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može

Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može

Euronews pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, te da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate s osnovnim zakonskim… »

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim… »

Telegraf pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim… »
Predsednica Skupštine grada: Nije do Dine, izbori će biti održani u skladu sa zakonom

Predsednica Skupštine grada: Nije do Dine, izbori će biti održani u skladu sa zakonom

Moj Novi Sad pre 7 dana
Predsednica Skupštine Novog Sada, Dina Vučinić, oglasila se na svom Instagram nalogu povodom zahteva Zborova za raspisivanjem izbora za Savete mesnih zajednica. – Nije do Dine. Ja bih vam rado izašla u susret, ali sam obavezna da poštujem zakon i… »
Dina Vučinić: Rado bih izašla u susret i raspisala izbore, ali poštujem zakon

Dina Vučinić: Rado bih izašla u susret i raspisala izbore, ali poštujem zakon

Radio 021 pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Dina Vučinić odgovorila je na pozive Zborova građana u Novom Sadu da raspiše izbore za savete mesnih zajednica. Zborovi građana mesnih zajednica zajednički organizuju blokade raskrsnica, a kao zahtev navode raspisivanje izbora… »

Vesti dana »