Povezane vesti
„Dina, raspiši izbore“ predsednica Skupštine grada Vučinić odgovorila na prozivke: Rado bih vam izašla u susret, ali sam…
Dnevnik pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim odredbama… »
Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može
Euronews pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, te da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate s osnovnim zakonskim… »
Vučinić: Izbori za savete mesnih zajednica biće raspisani po zakonu, drugačije ne može
RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim… »
Telegraf pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Novog Sada Dina Vučinić izjavila je danas da će izbori za savete mesnih zajednica u tom gradu biti raspisani u skladu sa zakonom, a da grupe građana koje traže raspisivanje tih izbora nisu upoznate sa osnovnim zakonskim… »
Predsednica Skupštine grada: Nije do Dine, izbori će biti održani u skladu sa zakonom
Moj Novi Sad pre 7 dana
Predsednica Skupštine Novog Sada, Dina Vučinić, oglasila se na svom Instagram nalogu povodom zahteva Zborova za raspisivanjem izbora za Savete mesnih zajednica. – Nije do Dine. Ja bih vam rado izašla u susret, ali sam obavezna da poštujem zakon i… »
Dina Vučinić: Rado bih izašla u susret i raspisala izbore, ali poštujem zakon
Radio 021 pre 7 dana
Predsednica Skupštine grada Dina Vučinić odgovorila je na pozive Zborova građana u Novom Sadu da raspiše izbore za savete mesnih zajednica. Zborovi građana mesnih zajednica zajednički organizuju blokade raskrsnica, a kao zahtev navode raspisivanje izbora… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i potencijalna vojna intervencija SAD
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 17 povezanih

Aleksandru Papiću ukinut pritvor: Određena mu mera zabrane napuštanja stana
Kurir pre 56 minutajoš 74 povezane

Detaljan spisak imovine Tome Mone, cela porodica ima nekretnine vredne skoro 90 miliona evra i oko 100.000 kvadrata
Nova pre 5 satijoš 13 povezanih

Tončev negirao hapšenja ljudi iz njegovih firmi, u saopštenju tužilaštva bez firmi sa juga
Južne vesti pre 2 satajoš 27 povezanih

Pripadnik MUP koga je jutros uhapsila tzv. kosovska policija proteran sa KiM
Euronews pre 36 minutajoš 12 povezanih