Povezane vesti

(Foto) ćerka Željka Mitrovića pokazala dečka: Strasno ga ljubi, imaju veliki razlog za slavlje: "Moja omiljena osoba"

(Foto) ćerka Željka Mitrovića pokazala dečka: Strasno ga ljubi, imaju veliki razlog za slavlje: "Moja omiljena osoba"

Blic pre 3 dana
Ćerka Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani, Sandra Mitrović, podelila je emotivne fotografije sa svojim dečkom i čestitala mu rođendan. Naime, Sandra Mitrović je pokazala svog izabranika sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Danas je rođendan njenom… »
Ćerka Željka Mitrovića iz prvog braka prvi put pokazala dečka: Sve pršti od strasti, imaju poseban razlog za slavlje

Ćerka Željka Mitrovića iz prvog braka prvi put pokazala dečka: Sve pršti od strasti, imaju poseban razlog za slavlje

Mondo pre 3 dana
Sandra Mitrović prvi put je pokazala partnera s kojim već neko duže vreme uživa u emotivnom odnosu. Sandra Mitrović, ćerka medijskog mogula Željka Mitrovića i pevačice Sonje Mitrović Hani, podelila je na društvenim mrežama nežne i emotivne trenutke sa… »
Ćerka Željka Mitrovića pokazala partnera: Pao strastveni poljubac, Sandra javno poručila "Moja omiljena osoba"

Ćerka Željka Mitrovića pokazala partnera: Pao strastveni poljubac, Sandra javno poručila "Moja omiljena osoba"

Kurir pre 3 dana
Ćerka Željka Mitrovića i Sonja Mitrović Hani, Sandra Mitrović, podelila je emotivne fotografije sa svojim dečkom i čestitala mu rođendan. Naime, Sandra Mitrović je pokazala svog izabranika sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Danas je rođendan njenom… »
Slavlje u domu Mitrovića Ćerka objavila srećne vesti, pa pokazala izabranika! (Foto)

Slavlje u domu Mitrovića Ćerka objavila srećne vesti, pa pokazala izabranika! (Foto)

Alo pre 3 dana
Sandra Mitrović je jednom prilikom otkrila da joj se tata ne meša u ljubavne izbore. Ćerka Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani, Sandra, objavla je emotivne fotografije sa svojim dečkom. Danas je rođendan njenom partneru, a ona je objavila kolaž… »
Ovo je treći zet Željka Mitrovića: Oženio je njegovu najstariju ćerku, ona ga je sad javno pokazala

Ovo je treći zet Željka Mitrovića: Oženio je njegovu najstariju ćerku, ona ga je sad javno pokazala

Telegraf pre 3 dana
Ćerka Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani, Sandra Mitrović, podelila je emotivne fotografije sa svojim dečkom i čestitala mu rođendan. Naime, Sandra Mitrović je pokazala svog izabranika sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. Danas je rođendan njenom… »

Vesti dana »