Повезане вести
Алекса Аврамовић открио како је одлучио да напусти ЦСКА и појача Дубаи: "Неколико недеља сам размишљао..."
Телеграф 11.06.2025
Репрезентативац Србије Алекса Аврамовић потврдио је гласине и открио да каријеру, после више него успешне сзеоне у Русији наставља у Емиратима, у екипи Дубаија. Аврамовић је одиграо одличну сезону и добро се снашао у екипи ЦСКА… »
Алекса Аврамовић прешао у Дубаи: Донео сам ову тешку одлуку...
Спортски журнал 11.06.2025
Будући да се брзо интегрисао у Русији, објаснио је за Меч ТВ и колико му је било тешко да „пресече”. Алекса Аврамовић на опроштају од Москве и ЦСКА са којим се окитио трофејима у првенству и Суперкупу, истакао је да је то за… »
Алекса донео "тешку одлуку", а председник ЦСКА истиче: "Можда се и превише трудио!"
Спортске.нет 11.06.2025
Алекса Аврамовић је завршио своју сезону у ЦСКА из Москве. Српски кошаркаш је потврдио да је завршио посао, али и да је започео нови. „Већ сам се договорио са Дубаијем. То је било веома тешко за мене. Размишљао сам о понуди… »
"Донео сам тешку одлуку..." Алекса Аврамовић, искрено
Вечерње новости 11.06.2025
ДУБАИ је у дебитанстској сезони у АБА лиги стигао до полуфинала. У наредној га очекује и учешће у Евролиги. Због тога је клуб из Уједињених Арапских Емирата почео да ради на јачању тима. Један од играча који је стигао у овај… »
Алекса Аврамовић открио како је донео тешку одлуку
Озон пресс 11.06.2025
Алекса Аврамовић званично ће играти у Евролиги наредне сезоне и то за екипу Дубаија. Вест је потврдио и његов менаџер Мишко Ражнатовић након што је Чачанин освојио и други трофеј са ЦСКА из Москве. Ипак, да одлука није била… »
Алекса Аврамовић потврдио повратак у АБА лигу "Тешка одлука за мене..."
Курир 11.06.2025
Репрезентативац Србије Алекса Аврамовић освојио је ВТБ лигу са екипом ЦСКА из Москве, али је после само годину дана уследио растанак. Аврамовић ће од наредне сезоне наступати за Дубаи, члана АБА лиге и Евролиге. Причао је за… »
Аврамовић о преласку у Дубаи: "Била је тешка одлука "
Б92 11.06.2025
Алекса Аврамовић успео је да освоји титулу у ВТБ лиги са екипом ЦСКА. Српски плеј ће после само једне сезоне окончати свој боравак у Москви, јер ће од следеће такмичарске године играти за екипу Дубаија у Евролиги. Аврамовић је у… »
Алекса Аврамовић потврдио одлазак из ЦСКА и трансфер у Дубаи
Нова 11.06.2025
Алекса Аврамовић, бек репрезентације Србије, потврдио је да ће напустити редове ЦСКА Москве и да ће наредне сезоне играти за Дубаи. Аврамовиц́ је потврдио у краткој изајви за „Цхампионат“ да ће напустити ЦСКА. „Већ сам се… »
Алекса Аврамовић открио како је донео тешку одлуку: "Размишљао сам о понуди Дубаија неколико недеља"
Мондо 11.06.2025
Алекса Аврамовић открио је да је долуку о одласку у Дубаи донео заједно са управом ЦСКА. Алекса Аврамовић званично ће играти у Евролиги наредне сезоне и то за екипу Дубаија. Вест је потврдио и његов менаџер Мишко Ражнатовић… »
Алекса Аврамовић потврдио! Ево где бивши кошаркаш Партизана наставља каријеру
Вечерње новости 11.06.2025
Освајач ВТБ лиге са ЦСКА Москвом, Алекса Аврамовић, од следеће сезоне наступаће поново у АБА лиги као и Евролиги, пошто ће обући дрес Дубаија. ФОТО: М. Вукадиновић Сам Алекса је потврдио да напушта ЦСКА и прелази у редове екипе… »
Председник Московљана о дебитантској сезони Алексе Аврамовића: ЦСКА није клуб једног играча, понекад се превише трудио
Данас 10.06.2025
Председник ЦСКА Андреј Ватутин изјавио је да не жели да коментарише информације да ће репрезентативац Србије Алекса Аврамовић током лета напустити клуб из Москве. Ватутин је истакао да је задовољан учинком Аврамовића у његовој… »
Вести дана »
На стотине средњошколаца стигло до Бановине, поручили "Не дамо Милана" (ФОТО и ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 4 минутајош 83 повезане
Обрадовић саопштио једну одличну вест, ово су навијачи Звезде дуго чекали – ипак, има и лоших
Нова пре 20 минутајош 29 повезаних
Тухел: Сутрашња утакмица је финале за Србију, Пауновић ће донети нову енергију
РТС пре 1 сатјош 37 повезаних