Povezane vesti
"Kažu da sam balavac, da me ona finansira": Zadrugar progovorio o venčanju sa 20 godina starijom:"Pravimo dete", dotakao se i…
Blic 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama kada su ljudi ugledali njegovu partnerku koja je od njega starija dvadeset… »
"Kažu da me ona finansira" Zadrugar progovorio o venčanju sa 20 godina starijom, šok intervju: "Pravimo dete", dotakao se i…
Kurir 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama kada su ljudi ugledali njegovu partnerku koja je od njega starija dvadeset… »
Prve fotografije sa venčanja: Bivši zadrugar (18) progovorio o 20 godina starijoj supruzi "Pravimo dete"
Telegraf 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama. Glavni razlog je njegova 20 godina starija partnerka. dok je bio u rijalitiju… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 27 minutajoš 75 povezanih

Umetnik iz Srbije među uhapšenima na humanitarnoj flotili za Gazu
Mašina pre 42 minutajoš 37 povezanih

Ledeni oblak dolazi sa juga Srbije: Pogledajte kako će se kretati iz časa u čas, donosi jaku kišu i sneg
Mondo pre 1 minutjoš 51 povezana

Dva aviona se sudarila na pisti aerodroma La Gvardija u Njujorku, dve osobe lakše povređene
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih