Povezane vesti
"Kažu da sam balavac, da me ona finansira": Zadrugar progovorio o venčanju sa 20 godina starijom:"Pravimo dete", dotakao se i…
Blic 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama kada su ljudi ugledali njegovu partnerku koja je od njega starija dvadeset… »
"Kažu da me ona finansira" Zadrugar progovorio o venčanju sa 20 godina starijom, šok intervju: "Pravimo dete", dotakao se i…
Kurir 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama kada su ljudi ugledali njegovu partnerku koja je od njega starija dvadeset… »
Prve fotografije sa venčanja: Bivši zadrugar (18) progovorio o 20 godina starijoj supruzi "Pravimo dete"
Telegraf 11.06.2025
Bivši učesnik rijaliti programa “Elita“ Andrej Savković pre samo par dana izgovorio je sudbonosno “da“, a njegova ceremonija venčanja izazvala je buru na društvenim mrežama. Glavni razlog je njegova 20 godina starija partnerka. dok je bio u rijalitiju… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

Tuga! Oglasio se klub nakon smrti fudbalera kog je udario grom: "Nije uspeo da pobedi u najvažnijoj utakmici"
Telegraf pre 53 minutajoš 17 povezanih

Zelenski i Starmer razgovarali o planovima za okončanje rata u Ukrajini
Nedeljnik pre 53 minutajoš 115 povezanih

"To predstavlja nepoznanicu za nas!" Blagojević pred meč Napredak - Partizan
Večernje novosti pre 43 minutajoš 19 povezanih