Povezane vesti
"Đorđe David ima pik na mene, ali sam zbog toga uvek u centru pažnje!" Zvezda Granda otvorila dušu kao nikada do sad
Kurir 11.06.2025
Mlada pevačka nada Lidija Graovac jedna je od takmičarki " Zvezda Granda" koje su kako svojim glasom, tako i stasom, opčinile i publiku i žiri poznatog talent-šoua. Ona je prvu pesmu već snimila, za estradu je i te kako spremna, ali odlučujući joj nisu… »
„Đorđe David ima pik na mene, ali sam zbog toga uvek u centru pažnje“: Lidija Graovac o takmičenju u „Zvezdama Granda“, žiriju…
Nova 11.06.2025
Svedoci smo da se retko dešava da neko od učesnika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" izazove pažnju javnosti jer je fokus uglavnom na članovima žirija i njihovim komentarima. Ali, Lidija Graovac uspela je da se izbori za sebe! Često smo mogli da čitamo… »
Vesti dana »

Tramp se obrušio na Indiju, Rusiju i Dimitrija Medvedeva: „Mogu zajedno da unište svoje propale ekonomije, propali bivši predsednik da pripazi šta priča“
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih

Partizan – oleksandrija: Milovanović i Vasiljević van stroja, Sek spreman (21.00, sastavi)
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 27 povezanih

Studenti i zborovi građana u Novom Sadu sutra obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
N1 Info pre 10 minutajoš 15 povezanih

Skupština Novog Sada glasa o podizanju spomenika žrtvama pada nadstrešnice: Ispred parlamenta grupa građana i interventna policija (foto,video)
Blic pre 25 minutajoš 15 povezanih

Najmanje šestoro mrtvih, desetine povrijeđenih u ruskim napadima na Kijev
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 16 povezanih