Povezane vesti
Probudio se, a pored njega ležala mrtva žena Pevač proživeo horor: "Dali su mi brdo tableta"
Alo 11.06.2025
Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u braku, a s knedlom u grlu je objasnio kako se sve odigralo. Goran Bare, frontmen popularne grupe "Majke", doživeo je tragičnu situaciju u kojoj se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime… »
"Probudio sam se, a pored mene mrtva supruga": Pevač je doživeo potpuni pakao: "To me je uništilo"
Blic 11.06.2025
Goran Bare, frontmen popularne grupe "Majke", doživeo je niz tragičnih momenata, a najteže mu je palo kada se probudio pored supruge koja pored njega više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u braku, a s knedlom u grlu je… »
Vesti dana »
Mićin: „Akademija umetnosti zloupotrebljava prostor u političke svrhe“
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Pravo u centar pre 1 satjoš 27 povezanih
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 42 povezane
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 2 satajoš 49 povezanih