Povezane vesti
Probudio se, a pored njega ležala mrtva žena Pevač proživeo horor: "Dali su mi brdo tableta"
Alo 11.06.2025
Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u braku, a s knedlom u grlu je objasnio kako se sve odigralo. Goran Bare, frontmen popularne grupe "Majke", doživeo je tragičnu situaciju u kojoj se probudio pored supruge koja više nije bila živa. Naime… »
"Probudio sam se, a pored mene mrtva supruga": Pevač je doživeo potpuni pakao: "To me je uništilo"
Blic 11.06.2025
Goran Bare, frontmen popularne grupe "Majke", doživeo je niz tragičnih momenata, a najteže mu je palo kada se probudio pored supruge koja pored njega više nije bila živa. Naime, Goran je sa tadašnjom suprugom bio dve godine u braku, a s knedlom u grlu je… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 81 povezana

Ovo je napadač iz mančestera! Hteo da provali u sinagogu i da je digne u vazduh! Policija i građani u zadnji čas sprečili pokolj većih razmera! (foto/video)
Kurir pre 21 minutajoš 42 povezane

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 41 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih