Povezane vesti

"Amerikanci su vrištali kada su me videli": Didi Janković nakon koncerta u Los Anđelesu: "Ljudi u Srbiji do skoro nisu mogli…

"Amerikanci su vrištali kada su me videli": Didi Janković nakon koncerta u Los Anđelesu: "Ljudi u Srbiji do skoro nisu mogli…

Blic pre 9 dana
Dijana Janković, poznatija kao Didi J, imala je svoj nastup u Americi u Los Anđelesu na Prajdu, nakon čega su snimci sa koncerta preplavili mreže. Didi J, sada se ovim povodom oglasila za "Blic" i podelila svoje prve utiske sa koncerta. - U Americi sam… »
(Video) "nek svi puknu od ljubomore": Didi Janković objavila video sa koncerta u Americi - prepuno ljudi, igraju i pevaju sa…

(Video) "nek svi puknu od ljubomore": Didi Janković objavila video sa koncerta u Americi - prepuno ljudi, igraju i pevaju sa…

Blic pre 9 dana
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, nastupa je u Los Anđelesu na Prajdu, a snimci sa koncerta su preplavili mreže. Naime, Didi Janković je pre nekoliko meseci objavila novu pesmu na engleskom koja je postala hit na društvenim mrežama i to… »

Vesti dana »