Povezane vesti
"Bila sam stalno prljava, Mnogo sam smrdela i bila gladna" Bolna ispovest naše pevačice, gušila se u suzama dok je pričala o…
Kurir 11.06.2025
Pevačica Vesna Đogani više puta je govorila o svom odrastanju u siromaštvu, kao i o periodu kada je bila u Zvečanskoj. Vesna se svaki put rasplače kada se priseti detinjstva i majke, a sada je to bio slučaj i ovog puta. - Nije imala gde da živi, živela… »
"Bila sam stalno prljava, Mnogo sam smrdela i bila gladna": Potresna ispovest naše pevačice, guši se u suzama dok priča o…
Blic 11.06.2025
Pevačica Vesna Đogani više puta je govorila o svom odrastanju u siromaštvu, kao i o periodu kada je bila u Zvečanskoj. Vesna se svaki put rasplače kada se priseti detinjstva i majke, a sada je to bio slučaj i ovog puta. - Nije imala gde da živi, živela… »
Vesti dana »
Izvestilac EP Picula: Reforme u Srbiji se značajno usporile, u vladavini prava nazadovanje
Beta pre 46 minutajoš 30 povezanih
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Pravo u centar pre 11 minutajoš 45 povezanih
Le Pen potvrdila kandidaturu za predsedničke izbore 2027. godine uprkos presudi
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 56 povezanih
Srušio Egipat golom u nadoknadi, pa poručio: "Nikad ne odustajemo, imamo nesalomiv duh..."
Telegraf pre 6 minutajoš 58 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 4 satijoš 39 povezanih