Povezane vesti
"Bila sam stalno prljava, Mnogo sam smrdela i bila gladna" Bolna ispovest naše pevačice, gušila se u suzama dok je pričala o…
Kurir pre 6 dana
Pevačica Vesna Đogani više puta je govorila o svom odrastanju u siromaštvu, kao i o periodu kada je bila u Zvečanskoj. Vesna se svaki put rasplače kada se priseti detinjstva i majke, a sada je to bio slučaj i ovog puta. - Nije imala gde da živi, živela… »
"Bila sam stalno prljava, Mnogo sam smrdela i bila gladna": Potresna ispovest naše pevačice, guši se u suzama dok priča o…
Blic pre 6 dana
Pevačica Vesna Đogani više puta je govorila o svom odrastanju u siromaštvu, kao i o periodu kada je bila u Zvečanskoj. Vesna se svaki put rasplače kada se priseti detinjstva i majke, a sada je to bio slučaj i ovog puta. - Nije imala gde da živi, živela… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izrael ponono napao Iran: Na nebu 50 aviona, meta – iranska nuklearna postrojenja
Nova pre 18 minutajoš 22 povezane

Nesvakidašnja noć za hitnu pomoć Intervenisali su 105 puta i to najviše zbog njih
Alo pre 58 minutajoš 10 povezanih

Danas pretežno sunčano, popodne moguć lokalni razvoj oblačnosti, temperatura do 33 stepena
N1 Info pre 22 minutajoš 9 povezanih

Uticaj veštačke inteligencije na medije prvi put tema na Međunarodnom ekonomskom forumu u Peterburgu
Sputnik pre 7 minutajoš 4 povezane

Profesorka Mia David: Vlast ima pik na akademsku zajednicu - zato što joj ne pripada
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana