Povezane vesti
„Skandal majstor“ u punom sjaju: „Prase, gledaj me!“
Sputnik pre 2 dana
Šanse da se izbegne skandal na meču Fabija Fonjinija i Korentana Mutea bile su izuzetno male, a na kraju njihovog susreta u Štutgartu bilo je jasno i zašto. Ovoga puta u glavnoj ulozi bio je Italijan. Dva „skandal majstora“ sastala su se u prvom kolu… »
Evo zašto je Fonjini hteo da bije Mutea: Iznerviralo ga šta je Francuz vikao na srpskom tokom meča
Telegraf pre 2 dana
Ljubitelji tenisa mogli su u utorak da vide ne toliko prijatnu scenu, kada su se na kraju meča u prvom kolu Štutgarta umalo fizički obračunali Fabio Fonjini i Korentan Mute. Francuz je posle neizvesnog meča slavio u ovom meču, a na mreži je posle hladnog… »
Fonjini: Gledaj u mene, svinjče jedno!
Sport klub pre 2 dana
Fabio Fonjini se nalazi na pragu penzije, ali i dalje ne uspeva da obuzda svoj temperament. Italijan je juče u Štutgartu izgubio meč prvog kola protiv Korentana Mutea, pa na mreži izgubio nerve. – Gledaj u mene, gledaj u mene, svinjče jedno! – govorio je… »
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić sa Grlić Radmanom: Dobrosusedski odnosi jedan od prioriteta spoljne politike srb
Telegraf pre 42 minutajoš 2 povezane