Povezane vesti

Šta znamo o masovnom ubistvu u školi u austrijskom Gracu

Južne vesti pre 5 dana
Getty Images Učenici su sedeli u učionicama u srednjoj školi u Gracu kada je 21-godišnji Austrijanac ubio deset ljudi da bi potom izvršio samoubistvo. Još 12 ljudi je ranjeno u pucnjavi 10. juna ujutru, ali je potom jedna osoba – nastavnica – preminula u… »

Danas pre 5 dana
Učenici su sedeli u učionicama u srednjoj školi u Gracu kada je 21-godišnji Austrijanac ubio deset ljudi da bi potom izvršio samoubistvo. Još 12 ljudi je ranjeno u pucnjavi 10. juna ujutru, ali je potom jedna osoba – nastavnica – preminula u bolnici… »
Ekskluzivno za kurir! Devojka iz Graca progovorila o monstrumu koji je počinio masakr u školi: "Bio je tih, miran i povučen…

Ekskluzivno za kurir! Devojka iz Graca progovorila o monstrumu koji je počinio masakr u školi: "Bio je tih, miran i povučen…

Kurir pre 5 dana
Ekipa Kurira nalazi se u Gracu, gde je juče Artur A. upao u svoju bivšu školu i ubio deset osoba. Na kraju je sebi oduzeo život u školskom toaletu. Novinarka Kurira je razgovarala sa devojkom čija drugarica poznaje ubicu. - Ja živim nedaleko odavde, moja… »
Kada sam videla policiju i hitnu pomoć kroz glavu mi je prošlo - bože, samo da je ona dobro: Kurir u Gracu, potresne reči…

Kada sam videla policiju i hitnu pomoć kroz glavu mi je prošlo - bože, samo da je ona dobro: Kurir u Gracu, potresne reči…

Kurir pre 5 dana
Artur A. juče je počinio masakr u školi u austrijskom gradu Gracu. On je naoružan pištoljem i sačmarom upao u svoju bivšu školu i ubio 10 učenika i nastavnika, a potom oduzeo sebi život. - Moja ćerka ide u ovu školu, malo je reći da sam zahvalna Bogu što… »

BBC News pre 5 dana
Još nije poznato šta je navelo 21-godišnjaka da ubije desetoro ljudi, među kojima devet učenika, u srednjoj školi u Gracu. Učenici su sedeli u učionicama u srednjoj školi u Gracu kada je 21-godišnji Austrijanac ubio deset ljudi da bi potom izvršio… »
Kurir u Gracu saznaje! Pištolj koji je ubica nosio nije legalno nabavljen, navedeno pooštravanje ovih zakona

Kurir u Gracu saznaje! Pištolj koji je ubica nosio nije legalno nabavljen, navedeno pooštravanje ovih zakona

Kurir pre 5 dana
Prošlo je dva dana od masakra u školi u Gracu, kada je bivši učenik Artur otvorio vatru i ubio 10 učenika i nastavnika, a onda izvršio samoubistvo. Cela Austrija, ali i svet i dalje su u šoku. Ispred škole Borg ljudi ostavljaju cveće i pale sveće za… »
Za glavnu metu imao ovu devojčicu: Detalji o monstrumu iz Graca lede krv u žilama (video)

Za glavnu metu imao ovu devojčicu: Detalji o monstrumu iz Graca lede krv u žilama (video)

Alo pre 5 dana
Artur A. (21) koji je u utorak 10. juna ubio 10 osoba u Austriji, a potom izvršio samoubistvo u školi u Gracu, nije poreklom iz Bosne i Hercegovine, kako je ranije rečeno. Prema pisanju oe24.at, Artur A. je Austrijanac. Rođen je u istočnoj Štajerskoj, a… »
Najveća misterija masakra u Gracu! Ubica je napustio školu bez diplome, pa posle 2 godine izvršio pokolj: Odgovor na pitanje…

Najveća misterija masakra u Gracu! Ubica je napustio školu bez diplome, pa posle 2 godine izvršio pokolj: Odgovor na pitanje…

Blic pre 6 dana
Bivši učenik Artur A. (21) izvršio je masakr u školi u Gracu u utorak, ubivši 10 osoba, a potom i sebe. Sada su otkriveni novi detalji pucnjave koja je Austriju i ostatak Evrope ostavila u šoku i neverici, ali jedan detalj je i dalje potpuna misterija -… »
Pre masakra u Gracu upozorenje stiglo I Srbiji! Ambasador Blagojević otkrio: Pozvali su nas na opreznost, naročito u ovim…

Pre masakra u Gracu upozorenje stiglo I Srbiji! Ambasador Blagojević otkrio: Pozvali su nas na opreznost, naročito u ovim…

Blic pre 6 dana
U Austriji je počela trodnevna žalost posle masovnog ubistva u srednjoj školi u Gracu, a tačno u 10 sati širom zemlje žrtvama je odata počast minutom ćutanja. Još jedna osoba umrla je od posledica ranjavanja, što broj žrtava podiže na 11. Napad se… »

Vesti dana »