Povezane vesti

Ubica iz Graca redovno išao u streljanu! Menadžer kluba otkrio jezive detalje: "Mislio sam da će mi pucati u stomak, nikad…

Ubica iz Graca redovno išao u streljanu! Menadžer kluba otkrio jezive detalje: "Mislio sam da će mi pucati u stomak, nikad…

Blic pre 2 dana
Artur A. (21) je mesecima planirao masakr u svojoj bivšoj srednjoj školi i išao da uči da puca u streljanu. Prema rečima penzionisanog menadžera, Artur se prvi put pojavio u sportskom streljačkom klubu južno od Graca otprilike tri meseca pre masakra… »
Ubica iz Graca pohađao streljanu: "Nikada u životu nisam sreo takvu osobu" (foto)

Ubica iz Graca pohađao streljanu: "Nikada u životu nisam sreo takvu osobu" (foto)

Kurir pre 2 dana
Monstrum iz Graca, koji je počinio prekjuče masakr u školi, prethodna tri meseca je pohađao lokalni streljački klub i verovatno je tamo učio da barata pištoljem. - Nikada u životu nisam sreo neosećajniju osobu. Bio je kao sa druge planete - prisetio se… »
Masovni ubica pohađao streljanu: Isplivali novi detalji o napadaču iz Graca

Masovni ubica pohađao streljanu: Isplivali novi detalji o napadaču iz Graca

Mondo pre 2 dana
Novi detalji o napadaču koji je izvršio masakr u školi u Gracu, Monstrum iz Graca, koji je počinio masakr u školi, prethodna tri meseca je pohađao lokalni streljački klub i verovatno je tamo učio da barata pištoljem. "Nikada u životu nisam sreo… »
Masovni ubica iz graca redovno posećivao streljanu "Čim sam čuo za masakr u školi, odmah sam pomislio na njega"

Masovni ubica iz graca redovno posećivao streljanu "Čim sam čuo za masakr u školi, odmah sam pomislio na njega"

Alo pre 2 dana
Prvi put se pojavio u streljani pre tri meseca, a ubrzo je počeo da dolazi nekoliko puta nedeljno. Artur A., odgovoran za krvavi masakr u školi BORG u Gracu, u kojem je ubijeno devetoro učenika i jedna nastavnica, mesecima pre zločina redovno je… »

Vesti dana »