Povezane vesti
Ubica iz Graca redovno išao u streljanu! Menadžer kluba otkrio jezive detalje: "Mislio sam da će mi pucati u stomak, nikad…
Blic 12.06.2025
Artur A. (21) je mesecima planirao masakr u svojoj bivšoj srednjoj školi i išao da uči da puca u streljanu. Prema rečima penzionisanog menadžera, Artur se prvi put pojavio u sportskom streljačkom klubu južno od Graca otprilike tri meseca pre masakra… »
Ubica iz Graca pohađao streljanu: "Nikada u životu nisam sreo takvu osobu" (foto)
Kurir 12.06.2025
Monstrum iz Graca, koji je počinio prekjuče masakr u školi, prethodna tri meseca je pohađao lokalni streljački klub i verovatno je tamo učio da barata pištoljem. - Nikada u životu nisam sreo neosećajniju osobu. Bio je kao sa druge planete - prisetio se… »
Masovni ubica pohađao streljanu: Isplivali novi detalji o napadaču iz Graca
Mondo 12.06.2025
Novi detalji o napadaču koji je izvršio masakr u školi u Gracu, Monstrum iz Graca, koji je počinio masakr u školi, prethodna tri meseca je pohađao lokalni streljački klub i verovatno je tamo učio da barata pištoljem. "Nikada u životu nisam sreo… »
Masovni ubica iz graca redovno posećivao streljanu "Čim sam čuo za masakr u školi, odmah sam pomislio na njega"
Alo 12.06.2025
Prvi put se pojavio u streljani pre tri meseca, a ubrzo je počeo da dolazi nekoliko puta nedeljno. Artur A., odgovoran za krvavi masakr u školi BORG u Gracu, u kojem je ubijeno devetoro učenika i jedna nastavnica, mesecima pre zločina redovno je… »
Vesti dana »
Uroš Stevanović podneo ostavku na mesto selektora vaterpolo reprezentacije Srbije
Radio sto plus pre 16 minutajoš 36 povezanih
Spremite se! Stižu pljuskovi sa grmljavinom! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru: prete i olujne nepogode!
Telegraf pre 16 minutajoš 23 povezane
Sukob na Bliskom istoku: Iran zapretio napadom američkoj vojsci
Večernje novosti pre 11 minutajoš 19 povezanih