Повезане вести
Убица из Граца редовно ишао у стрељану! Менаџер клуба открио језиве детаље: "Мислио сам да ће ми пуцати у стомак, никад…
Блиц 12.06.2025
Артур А. (21) је месецима планирао масакр у својој бившој средњој школи и ишао да учи да пуца у стрељану. Према речима пензионисаног менаџера, Артур се први пут појавио у спортском стрељачком клубу јужно од Граца отприлике… »
Убица из Граца похађао стрељану: "Никада у животу нисам срео такву особу" (фото)
Курир 12.06.2025
Монструм из Граца, који је починио прекјуче масакр у школи, претходна три месеца је похађао локални стрељачки клуб и вероватно је тамо учио да барата пиштољем. - Никада у животу нисам срео неосећајнију особу. Био је као са… »
Масовни убица похађао стрељану: Испливали нови детаљи о нападачу из Граца
Мондо 12.06.2025
Нови детаљи о нападачу који је извршио масакр у школи у Грацу, Монструм из Граца, који је починио масакр у школи, претходна три месеца је похађао локални стрељачки клуб и вероватно је тамо учио да барата пиштољем. "Никада у… »
Масовни убица из граца редовно посећивао стрељану "Чим сам чуо за масакр у школи, одмах сам помислио на њега"
Ало 12.06.2025
Први пут се појавио у стрељани пре три месеца, а убрзо је почео да долази неколико пута недељно. Артур А., одговоран за крвави масакр у школи БОРГ у Грацу, у којем је убијено деветоро ученика и једна наставница, месецима пре… »
Вести дана »
Зеленски ће разговарати са Трампом: САД доставиле нацрт плана за прекид ватре и окончање рата у Украјини
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 40 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних