Povezane vesti

Muž je Milicu Gacin ostavio u najgorem trenutku: Rekao je "ja ovo više ne mogu", okrenuo se i otišao

Muž je Milicu Gacin ostavio u najgorem trenutku: Rekao je "ja ovo više ne mogu", okrenuo se i otišao

Hello pre 1 dan
Voditeljka Milica Gacin veoma je aktivna i na društvenim mrežama, pa je u jednom od svojih videa otvorila dušu i sa pratiocima podelila svoje iskustvo o razvodu. Muž se okrenuo i otišao, a ona je ostala sama sa ćerkama Hanom i Katjom i bolesnim ocem. ‒… »
"Muž mi je rekao: - Ja ovo više ne mogu" Srpska voditeljka o najtežim momentima: "Samo se okrenuo i otišao od mene i dece"…

"Muž mi je rekao: - Ja ovo više ne mogu" Srpska voditeljka o najtežim momentima: "Samo se okrenuo i otišao od mene i dece"…

Blic pre 2 dana
Poznata voditeljka Milica Gacin prošla je kroz težak period posle razvoda od supruga sa kojim ima dve ćerke, Hanu i Katju. Milica Gacin otvoreno je govorila o krahu braka i tome šta je prošla tada. - Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa… »
"Samo se okrenuo i otišao od mene i dece": Voditeljku "Slagalice" na brutalan način ostavio muž, a onda je dobila rak

"Samo se okrenuo i otišao od mene i dece": Voditeljku "Slagalice" na brutalan način ostavio muž, a onda je dobila rak

Mondo pre 2 dana
Poznata voditeljka Milica Gacin iskreno je progovorila o teškom periodu nakon razvoda. Poznata televizijska voditeljka Milica Gacin iza sebe ima težak životni period koji je usledio nakon razvoda od supruga, sa kojim ima dve ćerke – Hanu i Katju. U… »

Vesti dana »

Pet ključnih pitanja posle napada Izraela na Iran

Pet ključnih pitanja posle napada Izraela na Iran

Radio 021 pre 30 minutajoš 16 povezanih
Stiže topao vazduh sa Mediterana – temperatura do 30 stepeni

Stiže topao vazduh sa Mediterana – temperatura do 30 stepeni

Glas Zaječara pre 1 satjoš 21 povezana
Iran prijavio manje curenje u nuklearnom postrojenju Natanc

Iran prijavio manje curenje u nuklearnom postrojenju Natanc

Politika pre 25 minutajoš 22 povezane
Oklahoma izjednačila, briljirao Gildžes Aleksander

Oklahoma izjednačila, briljirao Gildžes Aleksander