Povezane vesti
Muž je Milicu Gacin ostavio u najgorem trenutku: Rekao je "ja ovo više ne mogu", okrenuo se i otišao
Hello 12.06.2025
Voditeljka Milica Gacin veoma je aktivna i na društvenim mrežama, pa je u jednom od svojih videa otvorila dušu i sa pratiocima podelila svoje iskustvo o razvodu. Muž se okrenuo i otišao, a ona je ostala sama sa ćerkama Hanom i Katjom i bolesnim ocem. ‒… »
"Muž mi je rekao: - Ja ovo više ne mogu" Srpska voditeljka o najtežim momentima: "Samo se okrenuo i otišao od mene i dece"…
Blic 12.06.2025
Poznata voditeljka Milica Gacin prošla je kroz težak period posle razvoda od supruga sa kojim ima dve ćerke, Hanu i Katju. Milica Gacin otvoreno je govorila o krahu braka i tome šta je prošla tada. - Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa… »
"Samo se okrenuo i otišao od mene i dece": Voditeljku "Slagalice" na brutalan način ostavio muž, a onda je dobila rak
Mondo 12.06.2025
Poznata voditeljka Milica Gacin iskreno je progovorila o teškom periodu nakon razvoda. Poznata televizijska voditeljka Milica Gacin iza sebe ima težak životni period koji je usledio nakon razvoda od supruga, sa kojim ima dve ćerke – Hanu i Katju. U… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 17 povezanih
Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija
Nedeljnik pre 35 minutajoš 18 povezanih
Predsednik Vučić obilazi radove kod Leskovca: Rešava se višedecenijski problem meštana Gornjih i Donjih Sinkovaca; vrednost puta skoro 140 miliona dinara
Dnevnik pre 30 minutajoš 9 povezanih
Vukanović: Kokeza već duže boravi u RS i radi na pokretu "Sigurna kuća", Vučić želi sve da kontroliše
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih