Повезане вести

Муж је Милицу Гацин оставио у најгорем тренутку: Рекао је "ја ово више не могу", окренуо се и отишао

Муж је Милицу Гацин оставио у најгорем тренутку: Рекао је "ја ово више не могу", окренуо се и отишао

Хелло пре 31 дана
Водитељка Милица Гацин веома је активна и на друштвеним мрежама, па је у једном од својих видеа отворила душу и са пратиоцима поделила своје искуство о разводу. Муж се окренуо и отишао, а она је остала сама са ћеркама Ханом и… »
"Муж ми је рекао: - Ја ово више не могу" Српска водитељка о најтежим моментима: "Само се окренуо и отишао од мене и деце"…

"Муж ми је рекао: - Ја ово више не могу" Српска водитељка о најтежим моментима: "Само се окренуо и отишао од мене и деце"…

Блиц пре 31 дана
Позната водитељка Милица Гацин прошла је кроз тежак период после развода од супруга са којим има две ћерке, Хану и Катју. Милица Гацин отворено је говорила о краху брака и томе шта је прошла тада. - Ја са својих 20 година нисам… »
"Само се окренуо и отишао од мене и деце": Водитељку "Слагалице" на бруталан начин оставио муж, а онда је добила рак

"Само се окренуо и отишао од мене и деце": Водитељку "Слагалице" на бруталан начин оставио муж, а онда је добила рак

Мондо пре 31 дана
Позната водитељка Милица Гацин искрено је проговорила о тешком периоду након развода. Позната телевизијска водитељка Милица Гацин иза себе има тежак животни период који је уследио након развода од супруга, са којим има две… »

Вести дана »