Povezane vesti
"Moj najbliži druže" Čestitka Kim Džong Una Vladimiru Putinu: "Prijateljstvo između Koreje i Rusije još jače, iskovano je po…
Kurir pre 1 dan
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. - Danas su tradicionalni… »
"Moj najbliži druže" Ovo su reči koje je Kim Džong Un uputio Vladimiru Putinu
Alo pre 2 dana
On je u čestitki nazvao ruskog predsednika svojim "najbližim prijateljem" Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske… »
Kim Džong Un: Odnosi Rusije i Severne Koreje ojačali, Putin je moj najbliži prijatelj
NIN pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. "Danas su tradicionalni… »
"Moj najbliži druže!" Kim Džong Un pisao Putinu
Alo pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. - Danas su tradicionalni… »
Kim Džong Un: Odnosi Rusije i Severne Koreje ojačali, Putin je moj najbliži prijatelj
Politika pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. "Danas su tradicionalni… »
Naši odnosi su ojačali Kim DŽong Un čestitao Dan Rusije: "Putin je moj najbliži prijatelj"
Večernje novosti pre 2 dana
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. Foto: Profimedia - Danas su… »
Vesti dana »

Detaljna prognoza za naredne dane: Prijatne temperature i mogući pljuskovi sredinom nedelje
Euronews pre 59 minutajoš 20 povezanih

Iran: Nuklearni pregovori sa SAD-om ‘besmisleni’ nakon izraelskog napada
Al Jazeera pre 1 satjoš 21 povezana

Ludnica u NBA finalu - preokret Tandera za brejk i izjednačenje! Košarkaš Indijane pravio neviđene gluposti u zavšnici, a Šej izdominirao (video)
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih

"Važan korak u istrazi": Pronađena crna kutija na mestu pada aviona u Indiji
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih