Povezane vesti

"Moj najbliži druže" Čestitka Kim Džong Una Vladimiru Putinu: "Prijateljstvo između Koreje i Rusije još jače, iskovano je po…

"Moj najbliži druže" Čestitka Kim Džong Una Vladimiru Putinu: "Prijateljstvo između Koreje i Rusije još jače, iskovano je po…

Kurir pre 1 dan
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. - Danas su tradicionalni… »
"Moj najbliži druže" Ovo su reči koje je Kim Džong Un uputio Vladimiru Putinu

"Moj najbliži druže" Ovo su reči koje je Kim Džong Un uputio Vladimiru Putinu

Alo pre 2 dana
On je u čestitki nazvao ruskog predsednika svojim "najbližim prijateljem" Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske… »
Kim Džong Un: Odnosi Rusije i Severne Koreje ojačali, Putin je moj najbliži prijatelj

Kim Džong Un: Odnosi Rusije i Severne Koreje ojačali, Putin je moj najbliži prijatelj

NIN pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. "Danas su tradicionalni… »
"Moj najbliži druže!" Kim Džong Un pisao Putinu

"Moj najbliži druže!" Kim Džong Un pisao Putinu

Alo pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. - Danas su tradicionalni… »

Politika pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. "Danas su tradicionalni… »
Naši odnosi su ojačali Kim DŽong Un čestitao Dan Rusije: "Putin je moj najbliži prijatelj"

Naši odnosi su ojačali Kim DŽong Un čestitao Dan Rusije: "Putin je moj najbliži prijatelj"

Večernje novosti pre 2 dana
SEVERNOKOREJSKI lider Kim Džong Un čestitao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu Dan Rusije i poručio da su odnosi između dve zemlje postali još jači u borbi za zaštitu ruske teritorije, te da će nastaviti da se razvijaju. Foto: Profimedia - Danas su… »

Vesti dana »