Povezane vesti

"Mali Moj mišu": Potresne reči oca Hane, devojčice iz Bosne koja je ubijena u Gracu: Ovako se oprostio od voljene ćerke

"Mali Moj mišu": Potresne reči oca Hane, devojčice iz Bosne koja je ubijena u Gracu: Ovako se oprostio od voljene ćerke

Blic pre 1 dan
Hana A. (15), poreklom iz Bosne i Hercegovine, ubijena je u masakru u školi u Gracu, a sada se njen otac oglasio potresnim rečima. Očajni otac je podelio fotografiju sa svojom ćerkom i odao joj počast objavom na društvenim mrežama. - Moj mali mišu, neka… »
Srceparajuća objava oca Hane poreklom iz bih ubijene u masakru: "Miško moj mali..." (foto)

Srceparajuća objava oca Hane poreklom iz bih ubijene u masakru: "Miško moj mali..." (foto)

Kurir pre 1 dan
Otac Hane Akmadžić, rodom iz Cazina, koja je ubijena u srednjoj školi u Gracu kada je Artur A. (21) izveo krvavi pir, oglasio se na društvenim mrežama i posvetio srceparajuću objavu svojoj ćerki. "Miško moj mali, Alah ti dženet podario", napisao je otac… »
Monstrum isplanirao masakr do detalja: Hitno se oglasila policija: "Bio je strastveni ljubitelj igrica" (foto)

Monstrum isplanirao masakr do detalja: Hitno se oglasila policija: "Bio je strastveni ljubitelj igrica" (foto)

Kurir pre 1 dan
Počinilac masakra u srednjoj školi u Gracu, u kojem je život izgubilo 11 ljudi, bio je strastveni igrač kompjuterskih igrica u kojima se puca i temeljno je isplanirao svoj napad, saopštila je policija Graca. - Počinilac je bio veoma introvertna osoba… »
"Moj mali mišu..." Skrhan bolom, otac Hane ubijene u masakru u Gracu, napisao srceparajuću poruku na mrežama

"Moj mali mišu..." Skrhan bolom, otac Hane ubijene u masakru u Gracu, napisao srceparajuću poruku na mrežama

Telegraf pre 1 dan
Otac Hane Akmadžić, rodom iz Cazina, koja je ubijena u srednjoj školi u Gracu kada je pomahnitali Artur A. izveo krvavi pir, oglasio se na društvenim mrežama i posvetio srceparajuću objavu svojoj ćerkici. "Moj mali mišu, neka ti Bog podari raj", napisao… »
Hana i lea poreklom sa balkana bile zajedno kada su ubijene u masakru u gracu: Oproštajne reči kidaju dušu (foto)

Hana i lea poreklom sa balkana bile zajedno kada su ubijene u masakru u gracu: Oproštajne reči kidaju dušu (foto)

Kurir pre 1 dan
Devojčica Hana (15), poreklom iz BiH, bila je jedna od prvih žrtava monstruma iz Graca, koji je u utorak upao u srednju školu i ubio deset ljudi, a na kraju sebi presudio u toaletu. Artur A. (21) ju je ubio ispred učionice u kojoj je tog dana trebalo da… »
Ovo je Lea sa Kosova ubijena u masakru u Gracu: Porodica se oglasila potresnim rečima

Ovo je Lea sa Kosova ubijena u masakru u Gracu: Porodica se oglasila potresnim rečima

Mondo pre 1 dan
Lea Ilir Bajrami ubijena je u masakru u školi u Gracu. U stravičnom masakru u školi u Gracu poginula je i Lea Ilir Bajrami, poreklom iz grada Vitine na jugoistoku Kosova i Metohije. U krvavom piru smrtno je stradalo šest devojčica, trojica dečaka i… »
Hana i Lea bile su zajedno kad je počeo masakr u školi u Gracu: Monstrum im presudio ispred učionice

Hana i Lea bile su zajedno kad je počeo masakr u školi u Gracu: Monstrum im presudio ispred učionice

Telegraf pre 1 dan
Devojčica Hana (15), poreklom iz BiH, bila je jedna od prvih žrtava monstruma iz Graca, koji je u utorak upao u srednju školu i ubio 10 ljudi, a na kraju sebi presudio u toaletu. Artur A. (21) ju je ubio ispred učionice u kojoj je tog dana trebalo da… »
Ovo je lea poreklom sa KiM koja je poginula u masakru u Gracu: Porodica objavila potresne reči (foto)

Ovo je lea poreklom sa KiM koja je poginula u masakru u Gracu: Porodica objavila potresne reči (foto)

Kurir pre 1 dan
U stravičnom masakru u školi u Gracu poginula je i Lea Ilir Bajrami, poreklom iz grada Vitine na jugoistoku Kosova i Metohije. U krvavom piru smrtno je stradalo šest devojčica, trojica dečaka i nastavnica (59). Najmlađa Arturova žrtva imala je svega 14… »
Poznato gde će biti sahranjena Lea sa Kosova, koja je ubijena u Gracu: Roditelji neutešni, jedno još nepoznato

Poznato gde će biti sahranjena Lea sa Kosova, koja je ubijena u Gracu: Roditelji neutešni, jedno još nepoznato

Telegraf pre 1 dan
Roditelji, braća i sestre Lee B. (15) sa Kosova, koja je ubijena u masakru u školi u Gracu je neutešna. Njihovi rođaci sa Kosova otputovali su u sredu u Austriju kako bi im pružili podršku i bili uz njih u najtežim trenucima. Petočlana porodica iz Vitine… »
"Ono što sam video u filmovima sada je moja realnost": Brat ubijene Hane (15) iz BiH u suzama na trgu u Gracu: Bila si sestra…

"Ono što sam video u filmovima sada je moja realnost": Brat ubijene Hane (15) iz BiH u suzama na trgu u Gracu: Bila si sestra…

Blic pre 2 dana
Nakon pucnjave u srednjoj školi u Gracu cela Austrija je ostala zaprepašćena. Deset ljudi je ubijeno u pucnjavi. Stotine ljudi se okupilo uveče na zajedničkoj komemoraciji koju je organizovala Muslimanska omladina Austrije na Ratnom trgu. Na početku brat… »

Vesti dana »