Повезане вести

Регион бруји о њој! Певачица напустила естраду да би шеику била 23. жена!

Регион бруји о њој! Певачица напустила естраду да би шеику била 23. жена!

Ало 12.06.2025
Алма Туцаковић већ неко време живи у Уједињеним Арапским Емиратима. Босанска певачица Алма Туцаковић наводно је напустила естраду да би живела потпуно другачији живот, и то са шеиком као његова 23. жена! Иако је регион брујао о… »
Певачица напустила естраду и преселила се у Дубаи: "Не желим да певам, уверила сам се да постоји бољи живот"

Певачица напустила естраду и преселила се у Дубаи: "Не желим да певам, уверила сам се да постоји бољи живот"

Телеграф 12.06.2025
Босанска певачица Алма Туцаковић одлучила је да направи велики животни преокрет - напустила је музичку сцену и преселила се у Дубаи, где већ неко време живи далеко од очију јавности. Након што се повукла са естраде, у медијима су… »
Певачица (45) се опростила од естраде, преселила у Дубаи и све шокирала изјавом: "Редовно испуњавам брачне обавезе, прелепо…

Певачица (45) се опростила од естраде, преселила у Дубаи и све шокирала изјавом: "Редовно испуњавам брачне обавезе, прелепо…

Блиц 12.06.2025
Босанска певачица Алма Туцаковић (45) напустила је естраду, одустала је од певања и преселила се у Дубаи где живи већ неко време. Балкански медији брујали су о наводима да се удала за шеика, и отпочела живот са њим, као његова… »
Певачица напустила естраду, преселила се у Дубаи, па шокирала изјавом: "Редовно испуњавам брачне обавезе, прелепо ми је"

Певачица напустила естраду, преселила се у Дубаи, па шокирала изјавом: "Редовно испуњавам брачне обавезе, прелепо ми је"

Курир 12.06.2025
Босанска певачица Алма Туцаковић (45) напустила је естраду, одустала је од певања и преселила се у Дубаи где живи већ неко време. Балкански медији брујали су о наводима да се удала за шеика, и отпочела живот са њим, као његова… »

Вести дана »