Povezane vesti
"Mislili su da sam se ubila, pa su ukrali pesmu" Pevačica otkrila tajnu nakon dve decenije, evo šta su joj poznate kolege…
Kurir 12.06.2025
Iza ove numere krile su se brojne kontroverze, a jedna od njih bila je i ta da je tekst pisan po istinitom događaju i da se pevačica nakon što ju je snimila - ubila. Nakon skoro dvadeset godina, Marina Visković je prvi put otkrila kako je došlo do toga… »
"Mislili su da sam se ubila, pa su ukrali pesmu": Naša pevačica otkrila tajnu nakon dve decenije, evo šta su joj poznate…
Blic 11.06.2025
Jedna od najemotivnijih balada "Gde sam grešila" koju je pre skoro dve decenije snimila pevačica Marina Visković postala je prava ženska himna. Iza ove numere krile su se brojne kontroverze, a jedna od njih bila je i ta da je tekst pisan po istinitom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana