Povezane vesti
"Poslala sam dete u školu, a našla ga u kovčegu": Vanju su oteli i brutalno ubili, majka sudu poslala potresno pismo
Mondo 12.06.2025
Ceo Balkan je ostao u šoku nakon otmice i brutalnog ubistva tinejdžerke Vanje Đorčevske (13) iz Severne Makedonije, u kojoj je učestvovao i njen otac. Zorica Gorčevska, majka ubijene trinaestogodišnje Vanje Đorčevske, u sredu je preko svog advokata… »
Majka ubijene Vanje (14) poslala potresno pismo sudu "Poslala sam dete u školu, nedelju dana kasnije ga pronašla u kovčegu"
Alo 12.06.2025
Zorica Gorčevska, majka ubijene četrnaestogodišnje Vanje, juče je preko svog advokata poslala pismo sudu koje nije pročitano do kraja. Deo je predstavljen, a sudija Ivica Stefanovski je rekao da se ne može pročitati do kraja jer se ne odnosi na… »
"Oteli su je i ubili nemilosrdno": Majka ubijene Vanje (14) poslala potresno pismo sudu: "Poslala sam dete u školu, nedelju…
Blic 12.06.2025
Zorica Gorčevska, majka ubijene četrnaestogodišnje Vanje, juče je preko svog advokata poslala pismo sudu koje nije pročitano do kraja. Deo je predstavljen, a sudija Ivica Stefanovski je rekao da se ne može pročitati do kraja jer se ne odnosi na… »
Vesti dana »

Vraćaju se letnje vrućine sa tropskim temperaturama: Marko Čubrilo otkrio datum početka novog tropskog talasa
Mondo pre 3 satajoš 53 povezane

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 9 minutajoš 6 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 3 satajoš 22 povezane