Povezane vesti
Rambo Amadeus se kaje zbog jedne stvari: "Bio sam neurotičan"
B92 pre 3 dana
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus je sada u jednoj emisiji rekao kako smatra da je mogao… »
"Mogao sam da budem bolji muž i otac, bio sam neurotičan" Rambo nikad iskrenije o porodici: Bio sam odsutan...
Kurir pre 4 dana
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus sada je u emisiji "Sada i Ovde" rekao kako smatra da… »
"Mogao sam da budem bolji muž i otac, bio sam neurotičan": Rambo Amadeus o porodici: "Bio sam odsutan psihički, sad to…
Blic pre 4 dana
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus sada je u emisiji "Sada i Ovde" rekao kako smatra da… »
Vesti dana »

Važna vest povodom visine minimalca Doneta nova odluka na sednici održanoj u Vladi Srbije
Alo pre 3 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 18 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 5 satijoš 12 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 28 minutajoš 14 povezanih