Повезане вести
Рамбо Амадеус се каје због једне ствари: "Био сам неуротичан"
Б92 12.06.2025
Познати музичар из Црне Горе Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус са првом супругом провео је три године, а у другом браку добио је тројицу синова, Илију, Петра и Марка Антонија. Рамбо Амадеус је сада у једној емисији… »
"Могао сам да будем бољи муж и отац, био сам неуротичан" Рамбо никад искреније о породици: Био сам одсутан...
Курир 12.06.2025
Познати музичар из Црне Горе Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус са првом супругом провео је три године, а у другом браку добио је тројицу синова, Илију, Петра и Марка Антонија. Рамбо Амадеус сада је у емисији "Сада и… »
"Могао сам да будем бољи муж и отац, био сам неуротичан": Рамбо Амадеус о породици: "Био сам одсутан психички, сад то…
Блиц 12.06.2025
Познати музичар из Црне Горе Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус са првом супругом провео је три године, а у другом браку добио је тројицу синова, Илију, Петра и Марка Антонија. Рамбо Амадеус сада је у емисији "Сада и… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичени да је бацио бомбу на угоститељски објекат у Зрењанину
Еуроневс пре 22 минутајош 30 повезаних

Трагедија у Раковици, мајка и ћерка страдале у пожару! Обе су биле болесне и готово непокретне
Дневник пре 7 минутајош 38 повезаних

Родитељи Пете гимназије позвали министра Станковића на састанак: Траже решење за блокаду школе
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 33 повезане

Вула Цеци после уласка српских студената у ужи избор за велику награду Европског парламента: „Будите храбри, подржавамо вас“
Нова пре 3 сатајош 13 повезаних