Povezane vesti
Rambo Amadeus se kaje zbog jedne stvari: "Bio sam neurotičan"
B92 12.06.2025
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus je sada u jednoj emisiji rekao kako smatra da je mogao… »
"Mogao sam da budem bolji muž i otac, bio sam neurotičan" Rambo nikad iskrenije o porodici: Bio sam odsutan...
Kurir 12.06.2025
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus sada je u emisiji "Sada i Ovde" rekao kako smatra da… »
"Mogao sam da budem bolji muž i otac, bio sam neurotičan": Rambo Amadeus o porodici: "Bio sam odsutan psihički, sad to…
Blic 12.06.2025
Poznati muzičar iz Crne Gore Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus sa prvom suprugom proveo je tri godine, a u drugom braku dobio je trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija. Rambo Amadeus sada je u emisiji "Sada i Ovde" rekao kako smatra da… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 30 povezanih

Cene stanova u Srbiji u prvom tromesečju veće za 5,31 odsto nego lane
Nova ekonomija pre 3 minutajoš 24 povezane

RHMZ upozorava na vremenske nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 48 minutajoš 45 povezanih

Jak žreb za Partizan u plej-ofu: Legija, Mitjeland, a možda i povratak na Kipar
RTV pre 8 minutajoš 54 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih