Povezane vesti
"Nije šala, a ni fotomontaža" Aleksandar pronašao pitona dok je šetao psa: Doneo ga kući i spasao mu život! Porodica ga…
Kurir pre 8 dana
"Javio sam porodici da sam našao zmiju u šumi i odmah su me pitali 'zašto?' U prvi mah nisu bili presrećni mojim pronalaskom, ali posle im je bilo drago jer joj je spasen život". Počeo je tako priču Aleksandar Bošnjaković iz zagrebačke Dubrave, koji je u… »
Aleksandar stavio pitona u džak i doneo ga kući Ovim potezom mu je spasio život, znao je da je u opasnosti! Potraga za…
Alo pre 8 dana
Jedan naš sugrađanin je šećući psa u šumi u svojem susjedstvu naletio na kraljevskog pitona. Zmija impresivnih šara ležala je sklupčana na tlu, kažu iz Dumovca. Aleksandar Bošnjaković je šetajući psa šumom u svom komšiluku naišao na kraljevskog pitona… »
Traži se vlasnik pitona kog je našao Aleksandar dok je šetao psa: Doneo ga kući i spasio mu život
Telegraf pre 8 dana
"Javio sam porodici da sam našao zmiju u šumi i odmah su me pitali 'zašto?'. Isprva nisu bili presrećni mojim nalaskom, ali posle im je bilo drago jer joj je spašen život". Počeo je tako priču Aleksandar Bošnjaković iz zagrebačke Dubrave, koji je u… »
Vesti dana »

Smijenjena Danica Drašković, Irena Vujović u Upravnom odboru NIS-a
SEEbiz pre 2 satajoš 11 povezanih

NIS podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 6 satijoš 23 povezane

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih