Повезане вести
"Није шала, а ни фотомонтажа" Александар пронашао питона док је шетао пса: Донео га кући и спасао му живот! Породица га…
Курир 12.06.2025
"Јавио сам породици да сам нашао змију у шуми и одмах су ме питали 'зашто?' У први мах нису били пресрећни мојим проналаском, али после им је било драго јер јој је спасен живот". Почео је тако причу Александар Бошњаковић из… »
Александар ставио питона у џак и донео га кући Овим потезом му је спасио живот, знао је да је у опасности! Потрага за…
Ало 12.06.2025
Један наш суграђанин је шећући пса у шуми у својем сусједству налетио на краљевског питона. Змија импресивних шара лежала је склупчана на тлу, кажу из Думовца. Александар Бошњаковић је шетајући пса шумом у свом комшилуку наишао… »
Тражи се власник питона ког је нашао Александар док је шетао пса: Донео га кући и спасио му живот
Телеграф 12.06.2025
"Јавио сам породици да сам нашао змију у шуми и одмах су ме питали 'зашто?'. Испрва нису били пресрећни мојим наласком, али после им је било драго јер јој је спашен живот". Почео је тако причу Александар Бошњаковић из загребачке… »
Вести дана »

УЖИВО: Киша помаже Ангелини, ако остане овако, узима сребро!
Спорт клуб пре 4 минутајош 17 повезаних

Трамп Авганистану: Ако нам не вратите базу лоше ствари ће се догодити
Правда пре 2 сатајош 14 повезаних