Povezane vesti

Umrla majka pevačice granda! Potresnom porukom rasplakala javnost: "Nisam stigla..."

Umrla majka pevačice granda! Potresnom porukom rasplakala javnost: "Nisam stigla..."

Alo pre 1 dan
Zbog jedne stvari večno će se kajati. Pevačica Mirna Košanin na društvenim mrežama objavila je tužnu vest. Njena majka je preminula. Potresna poruka koju je ostavila na Fejsbuku rasplakala je mnoge. - Otišla si onda kad sam bila na pola puta do tebe… »
"Nisam stigla da te zagrlim..." Umrla majka pevačice Granda! Dirljiva poruka rasplakala sve

"Nisam stigla da te zagrlim..." Umrla majka pevačice Granda! Dirljiva poruka rasplakala sve

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mirna Košanin podelila je tužne vesti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama - njena majka je preminula. Potresna poruka koju je ostavila na Fejsbuku rasplakala je mnoge. - Otišla si onda kad sam bila na pola puta do tebe... Nisam stigla da… »
"Otišla si kad sam bila na pola puta do tebe" preminula majka pevačice "Granda": "Nisam stigla da ti donesem kiflu i jogurt…

"Otišla si kad sam bila na pola puta do tebe" preminula majka pevačice "Granda": "Nisam stigla da ti donesem kiflu i jogurt…

Blic pre 2 dana
Pevačica Mirna Košanin oglasila se na društvenim mrežama i saopštila da joj je majka preminula. - Otišla si onda kad sam bila na pola puta do tebe... Nisam stigla da ti kažem da te volim, niti da te zagrlim, za kraj - napisala je Mirna na Fejsbuku. -… »

Vesti dana »