Повезане вести
"Гасим телефон, нико не може да ме добије" Пеја отишао на одмор, показао где ужива, па свима ставио до знања да га не…
Курир 12.06.2025
Зоран Пејић Пеја напустио је врео Београд, па је показао како се одмара. Наиме, он је отишао на море, а раније је говорио да, када је на одмору, труди се да се никоме не јави на телефон. - Гасим телефон, нико не може да ме добије… »
Наш водитељ отишао на одмор,: па показао где се башкари: "Гасим телефон, нико не може да ме добије"
Блиц 12.06.2025
Наш водитељ Зоран Пејић Пеја напустио је врео Београд, па је показао како се одмара. Наиме, он је отишао на море, а за Блиц је раније говорио да, када је на одмору, труди се да се никоме не јави на телефон. - Гасим телефон, нико… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 28. јануар: Облачно, понегде пролазна киша
Бета пре 2 сатајош 2 повезане
То је то, управо стигла потврда из Украјине! Огласио се шеф дипломатије: "Зеленски је спреман!"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Фото, видео) Ушао у супротан смер, ударио ауди, па тојоту, па се и бмв закуцао у њих! Тотални хаос код Суботице, ауто згужван као лименка: Познато како је дошло до несреће
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане
Вербић о скупу „Знање је моћ“: Да није било говора ректора Ђокића, ја бих рекао да је ово била приредба
Данас пре 5 сатијош 1 повезана