Povezane vesti
Teška borba folk pevačice sa opakom bolešću: Ustala sam jedno jutro i eho mi je govorio: "Idi, uradi mamografiju"
Kurir 12.06.2025
Folkerka je ovaj zdravstveni problem imala tokom 2013. godine, ali je srećom na vreme otkrila da nešto nije u redu. Stanojka Mitrović Ćana je vodila bitku sa karcinomom dojke. Svojevremeno je i javno govorila o svojoj borbi sa ovom opakom bolešću… »
Doktorka mi je rekla: "Pogledaj u nebo i prekrsti se" Pevačici otkriven rak dojke, imala dve operacije: "u roku od nekoliko…
Alo 12.06.2025
Folkerka je ovaj zdravstveni problem imala tokom 2013. godine, ali je srećom na vreme otkrila da nešto nije u redu. Stanojka Mitrović Ćana je vodila bitku sa karcinomom dojke. Svojevremeno je i javno govorila o svojoj borbi sa ovom opakom bolešću… »
Vesti dana »

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, u Ivanjici vanredna situacija
NIN pre 4 minutajoš 124 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Pruga Novi Sad-Subotica otvara se za putnički saobraćaj 8. oktobra
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 59 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 59 minutajoš 16 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi ne daju akcije
Serbian News Media pre 9 minutajoš 14 povezanih