Povezane vesti
Teška borba folk pevačice sa opakom bolešću: Ustala sam jedno jutro i eho mi je govorio: "Idi, uradi mamografiju"
Kurir 12.06.2025
Folkerka je ovaj zdravstveni problem imala tokom 2013. godine, ali je srećom na vreme otkrila da nešto nije u redu. Stanojka Mitrović Ćana je vodila bitku sa karcinomom dojke. Svojevremeno je i javno govorila o svojoj borbi sa ovom opakom bolešću… »
Doktorka mi je rekla: "Pogledaj u nebo i prekrsti se" Pevačici otkriven rak dojke, imala dve operacije: "u roku od nekoliko…
Alo 12.06.2025
Folkerka je ovaj zdravstveni problem imala tokom 2013. godine, ali je srećom na vreme otkrila da nešto nije u redu. Stanojka Mitrović Ćana je vodila bitku sa karcinomom dojke. Svojevremeno je i javno govorila o svojoj borbi sa ovom opakom bolešću… »
Vesti dana »
Trener Denvera zagrmeo na konferenciji zbog Jokića! Neki šutiraju nogama i sudije ništa ne sviraju, a Nikola... Mrzim da ga poredim sa bilo kim!
Kurir pre 10 minutajoš 13 povezanih
Danas je Vavedenje Presvete Bogorodice – veruje se da lepo vreme najavljuje dobru letinu
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Na današnji dan: Zabranjeno spaljivanje udovica u Indiji, umrli osnivač genetike i Hana Arent
Radio 021 pre 5 minutajoš 4 povezane
Zelenski: Kijev se priprema za razgovore sa SAD; Medvedev: NATO je neprijatelj Rusije i ne može biti konsultacija
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih