Povezane vesti
Savo Milošević o društvenoj krizi u Srbiji: Nije nama problem Vučić, mi smo krivi
Danas 12.06.2025
Proslavljeni fudbaler Partizana, a zatim i trener crno-belih, Savo Milošević, govorio je o političkoj situaciji u Srbiji. Milošević tvrdi da su studenti uradili više nego svi političari u bliskoj prošlosti. – Ovi mladi ljudi su uradili već više nego svi… »
„Studenti su već uradili više nego svi političari u Srbiji za 100 godina“: Savo Milošević zna da će pasti SNS režim, ali ima…
Nova 12.06.2025
Savo Milošević, proslavljeni fudbaler i trener, govorio je o trenutnoj društvenoj situaciji u Srbiji i još jednom istakao veliku stvar koju su studenti uradili za sve građane. Studentski protesti ne jenjavaju, a studenti ne odustaju od ideja da od Srbije… »
„Nije nama problem Aleksandar Vučić, mi smo svi krivi za sve“: Savo Milošević stao uz studente, a onda pojasnio kako stvari…
Nova 12.06.2025
Savo Milošević, proslavljeni fudbaler i trener, govorio je o političkoj situaciji u Srbiji, a krivce ne vidi na uobičajenoj adresi. Studentski protesti ne jenjavaju, a studenti ne odustaju od ideja da od Srbije naprave bolje i pravednije društvo. Ipak… »
Vesti dana »
Ponoš: Vučić prema Mađaru kao prema Piculi, to nije dobro za dobrosusedske odnose
Beta pre 27 minutajoš 26 povezanih
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 2 satajoš 41 povezana
Od crvenog kartona do gola za pobedu, Espi prošao put od tragičara do heroja Levantea, Hetafeu malo dva odbranjena penala "Branda" Sorije
Sportske.net pre 37 minutajoš 58 povezanih
Očekuju se gužve na svim putevima: Putevi Srbije upozoravaju vozače i savetuju kako izbeći zadržavanja
NIN pre 10 satijoš 23 povezane
Blokiran Ormuški moreuz: Tramp objavio da će eliminisati iranske brodove koji priđu, zvaničnici Irana kritikuju potez
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 122 povezane