Повезане вести

Човић: Аба лига је превазиђена

Човић: Аба лига је превазиђена

Спортски журнал 12.06.2025
Председник КСС каже да је потребно ојачати српску лигу. Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да је регионална АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. - Што се тиче АБА лиге… »
"Домаћа лига је важнија од АБА": Јована питала, Небојша Човић одмах одговорио о трофејима

"Домаћа лига је важнија од АБА": Јована питала, Небојша Човић одмах одговорио о трофејима

Мондо 12.06.2025
ПРедседник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић истакао је да АБА лига нигде не води српске клубове и да је трофеј у КЛС важнији. Завршница КЛС чека да се заврши АБА лига, односно да Партизан и Будућност одиграју финалну… »
Човић сматра да је АБА лига превазиђена: Морамо ојачати домаће такмичење

Човић сматра да је АБА лига превазиђена: Морамо ојачати домаће такмичење

Данас 12.06.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да је АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. Човић је изјавио да је био један од људи који су учествовали у стварању АБА лиге, али да сматра… »
Човић: "АБА лига је превазиђена"

Спортске.нет 12.06.2025
Председник кошаркашког савеза Србије Небојша Човић изјавио је за телевизију "К1" да правац у којем иде АдмиралБет АБА лига нигде не води. Истиче да је намена такмичења употпуности промењена, те да је дошло до пада квалитета у… »

Б92 12.06.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да је регионална АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. "Што се тиче АБА лиге, ја сам један од људи који је радио на том пројекту. Тада нам… »
Аба лига је превазиђена – Небојша Човић описао стање у српској кошарци: Потребно је ојачати домаћу лигу

Аба лига је превазиђена – Небојша Човић описао стање у српској кошарци: Потребно је ојачати домаћу лигу

Дневник 12.06.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да је регионална АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. – Што се тиче АБА лиге, ја сам један од људи који је радио на том пројекту. Тада нам… »
Аба лига је превазиђена: Небојша Човић описао стање у српској кошарци:

Аба лига је превазиђена: Небојша Човић описао стање у српској кошарци:

Вечерње новости 12.06.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КШ) Небојша Човић изјавио је данас да је регионална АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. ФОТО: М. Вукадиновић "Што се тиче АБА лиге, ја сам један од људи који је радио… »
Човић: АБА лига је превазиђена, потребно је ојачати српску лигу

Човић: АБА лига је превазиђена, потребно је ојачати српску лигу

Политика 12.06.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да је регионална АБА лига превазиђена и да би требало ојачати Лигу Србије. "Што се тиче АБА лиге, ја сам један од људи који је радио на том пројекту. Међутим… »

Вести дана »