Povezane vesti
Čović: Aba liga je prevaziđena
Sportski žurnal pre 6 dana
Predsednik KSS kaže da je potrebno ojačati srpsku ligu. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da je regionalna ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. - Što se tiče ABA lige, ja sam jedan od ljudi… »
"Domaća liga je važnija od ABA": Jovana pitala, Nebojša Čović odmah odgovorio o trofejima
Mondo pre 6 dana
PRedsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović istakao je da ABA liga nigde ne vodi srpske klubove i da je trofej u KLS važniji. Završnica KLS čeka da se završi ABA liga, odnosno da Partizan i Budućnost odigraju finalnu seriju, a predsednik… »
Čović smatra da je ABA liga prevaziđena: Moramo ojačati domaće takmičenje
Danas pre 6 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. Čović je izjavio da je bio jedan od ljudi koji su učestvovali u stvaranju ABA lige, ali da smatra da je u tom takmičenju… »
Čović: "ABA liga je prevaziđena"
Sportske.net pre 6 dana
Predsednik košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je za televiziju "K1" da pravac u kojem ide AdmiralBet ABA liga nigde ne vodi. Ističe da je namena takmičenja upotpunosti promenjena, te da je došlo do pada kvaliteta u istom. "Što se tiče ABA… »
Čović: "ABA liga je prevaziđena"
B92 pre 6 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je regionalna ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. "Što se tiče ABA lige, ja sam jedan od ljudi koji je radio na tom projektu. Tada nam je ona zaista bila… »
Aba liga je prevaziđena – Nebojša Čović opisao stanje u srpskoj košarci: Potrebno je ojačati domaću ligu
Dnevnik pre 6 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je regionalna ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. – Što se tiče ABA lige, ja sam jedan od ljudi koji je radio na tom projektu. Tada nam je ona zaista bila… »
Aba liga je prevaziđena: Nebojša Čović opisao stanje u srpskoj košarci:
Večernje novosti pre 6 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) Nebojša Čović izjavio je danas da je regionalna ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. FOTO: M. Vukadinović "Što se tiče ABA lige, ja sam jedan od ljudi koji je radio na tom projektu. Tada nam… »
Čović: ABA liga je prevaziđena, potrebno je ojačati srpsku ligu
Politika pre 6 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da je regionalna ABA liga prevaziđena i da bi trebalo ojačati Ligu Srbije. "Što se tiče ABA lige, ja sam jedan od ljudi koji je radio na tom projektu. Međutim, ovakva ABA liga nigde ne… »
Vesti dana »

‘Možda hoću, možda neću’: Tramp o ulasku Amerike u rat protiv Irana
Južne vesti pre 2 satajoš 26 povezanih

Deportovan još jedan pripadnik MUP-a Srbije sa Kosova: Zabrana povratka na pet godina i oduzeto državljanstvo
Nova pre 3 satajoš 14 povezanih

Merc: Nadam se da će u narednim danima biti postignut sporazum EU i SAD oko carina
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

SSP: "Nesreća u Novom Sadu se ne procesuira jer su odgovorni bliski Vučiću"
Radio 021 pre 3 satajoš 76 povezanih