Povezane vesti

Đurić: Saučešće svima koji su izgubili voljene u tragičnom padu aviona u Indiji

Đurić: Saučešće svima koji su izgubili voljene u tragičnom padu aviona u Indiji

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je saučešće svima koji su izgubili voljene u današnjoj tragediji kada je pao avion u Indiji, narodu Indije i istakao da je Srbija solidarna i da pruža podršku narodu Indije. "Duboko sam tužan… »
Predsednik Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji

Predsednik Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji

RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće predsednici i narodu Indije povodom avionske nesreće u toj zemlji. "Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće… »
Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu, Srbija deli vašu tugu

Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu, Srbija deli vašu tugu

Politika pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća indijskim vlastima nakon pada aviona u Ahmedabadu. U letelici je u trenutku pada bilo 244 ljudi. - Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u… »
Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji

Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće povodom avionske nesreće u Indiji. "Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće predsednici Drupadi… »
Vučić uputio saučešće indijskim vlastima nakon pada aviona

Vučić uputio saučešće indijskim vlastima nakon pada aviona

Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsednici Indije i narodu nakon pada aviona u Ahmedabadu. - Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće… »
Vučić uputio saučešće povodom pada aviona u Indiji

Vučić uputio saučešće povodom pada aviona u Indiji

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je iskreno saučešće povodom pada aviona u indijskom gradu Ahmedabad. "Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće predsednici… »
Srbija deli vašu tugu, stoji uz vas sa punim saosećanjem: Predsednik Vučić uputio telegram saučešća indijskim vlastima nakon…

Srbija deli vašu tugu, stoji uz vas sa punim saosećanjem: Predsednik Vučić uputio telegram saučešća indijskim vlastima nakon…

Kurir pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća indijskim vlastima nakon pada aviona u Ahmedabadu. U letelici je u trenutku pada bilo 244 ljudi. - Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u… »
Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji: "Srbija deli vašu tugu i stoji uz vas"

Vučić izjavio saučešće povodom tragedije u Indiji: "Srbija deli vašu tugu i stoji uz vas"

B92 pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsednici i narodu Indije povodom pada aviona u Ahmedabadu. "Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće… »
Oglasio se Vučić nakon pada aviona u Indiji

Oglasio se Vučić nakon pada aviona u Indiji

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon vesti o padu aviona u Indiji i uputio saučešće narodu te zemlje. "Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o padu aviona u Ahmedabadu. U ime Republike Srbije i u lično ime, izražavam iskreno saučešće… »

Vesti dana »