Повезане вести

"Не питају се они, ја сам надлежан за расписивање избора": Вучић о протестима: Само нека крену у радикализацију што пре, пара…

"Не питају се они, ја сам надлежан за расписивање избора": Вучић о протестима: Само нека крену у радикализацију што пре, пара…

Блиц 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас у Праг где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025". Он ће сутра говорити и о Косово и Метехији, а имаће и више важаних састанака са страним… »
Вучић на глобсек форуму у Прагу: Поред глобалних тема, и о ситуацији на КиМ

Вучић на глобсек форуму у Прагу: Поред глобалних тема, и о ситуацији на КиМ

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", да ће се сутра говорити и о Косово и Метехији и да ће имати више важаних састанака са страним… »
Председник Србије Александар Вучић Имамо проблем с патолошким лажовима, уништили су нам универзитет, срозали школство

Председник Србије Александар Вучић Имамо проблем с патолошким лажовима, уништили су нам универзитет, срозали школство

Дневник 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић говорио за ТВ Информер о бројним актуелним темама. Председник Вучић борави у Чешкој, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму, који се одржава у Прагу. О ЕКСПО "Све резултате не… »
Председник Србије се обратио из Прага: Ово је поручио на позив за изборе

Председник Србије се обратио из Прага: Ово је поручио на позив за изборе

Телеграф 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", да ће се сутра говорити и о Косово и Метехији и да ће имати више важних састанака са страним званичницима… »
Вучић: Сутра на Глобсек форуму поред глобалних тема и о ситуацији на Косову и Метохији

Вучић: Сутра на Глобсек форуму поред глобалних тема и о ситуацији на Косову и Метохији

РТВ 12.06.2025
ПРАГ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", да ће се сутра говорити и о Косово и Метехији и да ће имати више важаних састанака са страним… »
"Ми гледамо како да за себе обезбедимо инвеститоре" Вучић у Прагу: Сутра нас чека много стратешки важних разговора! Долазим да…

"Ми гледамо како да за себе обезбедимо инвеститоре" Вучић у Прагу: Сутра нас чека много стратешки важних разговора! Долазим да…

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић директно се укључио из Прага у Националном дневнику на Телевизији Пинк, где је говорио о притисцима и изазовима са којима се суочава наша земља. О сутрашњим важним састанцима - Много… »
Вучић: Не знам када ће доћи до отварање Кластера 3, важно да ЕУ уочи напредак Србије

Вучић: Не знам када ће доћи до отварање Кластера 3, важно да ЕУ уочи напредак Србије

Еуроневс 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није сигуран када ће доћи до отварања Кластера 3 у преговорима о приступању Европској унији, али је нагласио да од Брисела очекује да препознају напредак Србије. "Не знам, да… »
"Пара нема и нема тог светог петра који ће то да вам обезбеди" Вучић о блокадерима: Ја сам надлежан за расписивање избора, не…

"Пара нема и нема тог светог петра који ће то да вам обезбеди" Вучић о блокадерима: Ја сам надлежан за расписивање избора, не…

Курир 12.06.2025
Председник Александар Вучић истакао је да ће главна тема на Форуму у Прагу бити сукоб у Украјини и однос са САД, Европе, ЕУ, унутар европских кретања и на убрзани напредак кинеске индустрије. "Овде су направили неку мешавину… »
Вучић: Сутра на Глобсек форуму поред глобалних тема и о ситуацији на КиМ

Еуроневс 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", да ће се сутра говорити и о Косово и Метехији и да ће имати више важаних састанака са страним… »
Вучиц́ о сукобу у Украјини: Запад ме критиковао а сад су дошли на моју позицију

Спутник 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио да су га Запад и лидер кијевског режима Владимир Зеленски критиковали када је раније говорио о неопходности примирја у Украјини, као и да су му држали лекције тим поводом. Сад одједном… »

Вести онлине 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да су га Запад и лидер кијевског режима Владимир Зеленски критиковали када је раније говорио о неопходности примирја у Украјини, као и да су му држали лекције тим поводом. Сад… »
Вучић на Глобалном безбедносном форуму у Прагу: Поред глобалних тема сутра и о ситуацији на КиМ

Вучић на Глобалном безбедносном форуму у Прагу: Поред глобалних тема сутра и о ситуацији на КиМ

РТС 12.06.2025
Председник Александар Вучић учествује на Глобалном безбедносном форуму који се одржава у Прагу. најављује да ће сутра говорити о ситуацији на Косову и Метохији. Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће… »
Вучић из Прага: Србија наставља са слободарском политиком

Вучић из Прага: Србија наставља са слободарском политиком

Политика 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где учествује на Глобалном безбедносном форуму ГЛОБСЕЦ 2025, да ће тема Косова и Метохије бити присутна у разговорима, те да ће имати више значајних састанака са међународним… »

Телеграф 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Прагу, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", да ће се сутра говорити и о Косову и Метохији и да ће имати више важаних састанака са страним… »
Вучић о пуштању из притвора нападача на новинарку Питам тог судију: Да ли те бар мало срамота због те мајке двоје деце? Како…

Вучић о пуштању из притвора нападача на новинарку Питам тог судију: Да ли те бар мало срамота због те мајке двоје деце? Како…

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је пуштање на слободу осумњиченог за напад на новинарку Драгану Ћендић: "Молим Драгану Ћендић да прихвати моје извињење што нам је судство у оваквом стању. На првој години… »
Вучић о ректору ђокићу:Он нама саопштава да би, кад би блокадери преузели власт, Влада одређивала коме ће да се суди! Захтеви…

Вучић о ректору ђокићу:Он нама саопштава да би, кад би блокадери преузели власт, Влада одређивала коме ће да се суди! Захтеви…

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић говорио је данас о посети ректора Владана Ђокића Бриселу: - Немам посебан коментар. Можда би звучало сувише лично кад бих говорио шта мислим о њему. У једном тренутку каже 'криза је наступила… »
Шаљемо поруку да се Србија вратила на прави пут Вучић из Прага: Сви они који су чинили кривична дела у обојеној револуцији…

Шаљемо поруку да се Србија вратила на прави пут Вучић из Прага: Сви они који су чинили кривична дела у обојеној револуцији…

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић обратио се из Прага и говорио о актуелним темама - учешћу на Глобсеку, ректору Владану Ђокићу, одлуци ФСС да репрезенатција против Енглеске игра у Београду, пуштању из притвора нападача на… »
Вучић стигао у Праг: Сутра учествује на форуму "ГЛОБСЕЦ"

Вучић стигао у Праг: Сутра учествује на форуму "ГЛОБСЕЦ"

Блиц 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас у Праг где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025". Том приликом, председник Вучић говориће на панелима "Стратешки и економски значај Југоисточне… »
Вучић у Прагу на Глобалном безбедносном форуму

Вучић у Прагу на Глобалном безбедносном форуму

Политика 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас у Праг, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму „ГЛОБСЕК 2025“. Том приликом, председник Вучић обратиће се на панелима под називима: „Стратешки и економски значај… »
Вучић на Глобсек форуму у Прагу, планирани бројни састанци са светским званичницима

Вучић на Глобсек форуму у Прагу, планирани бројни састанци са светским званичницима

Телеграф 12.06.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у Чешкој Републици, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", који се одржава у Прагу, саопштила је данас Служба за сарадњу са медијима председника… »
Вучић на глобсец форуму у Прагу: Председник учествује у раду Глобалног безбедносног форума

Вучић на глобсец форуму у Прагу: Председник учествује у раду Глобалног безбедносног форума

Курир 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић боравиће у Чешкој, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму, који се одржава у Прагу. Током форума, Вучић ће говорити на два панела: "Стратешки и економски значај Југоисточне Европе"… »
Вучић на Глобсек форуму у Прагу

Вучић на Глобсек форуму у Прагу

НИН 12.06.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће у Чешкој Републици, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", који се одржава у Прагу, саопштила је данас Служба за сарадњу са медијима председника… »
Вучић у посети Прагу - планирани бројни састанци са светским званичницима

Вучић у посети Прагу - планирани бројни састанци са светским званичницима

Б92 12.06.2025
Председник Србије Александар Вучић боравиће у Чешкој Републици, где ће учествовати на Глобалном безбедносном форуму "ГЛОБСЕЦ 2025", који се одржава у Прагу. Том приликом председник Вучић говориће на панелима 2Стратешки и… »

Еуроневс 12.06.2025

Вести дана »