Povezane vesti
"Ne pitaju se oni, ja sam nadležan za raspisivanje izbora": Vučić o protestima: Samo neka krenu u radikalizaciju što pre, para…
Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025". On će sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji, a imaće i više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima. On će govoriti na… »
Vučić na globsek forumu u Pragu: Pored globalnih tema, i o situaciji na KiM
Kurir pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Imamo problem s patološkim lažovima, uništili su nam univerzitet, srozali školstvo
Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio za TV Informer o brojnim aktuelnim temama. Predsednik Vučić boravi u Češkoj, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu, koji se održava u Pragu. O EXPO "Sve rezultate ne postižemo sami, već protiv… »
Predsednik Srbije se obratio iz Praga: Ovo je poručio na poziv za izbore
Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važnih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na Kosovu i Metohiji
RTV pre 1 dan
PRAG - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
"Mi gledamo kako da za sebe obezbedimo investitore" Vučić u Pragu: Sutra nas čeka mnogo strateški važnih razgovora! Dolazim da…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno se uključio iz Praga u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink, gde je govorio o pritiscima i izazovima sa kojima se suočava naša zemlja. O sutrašnjim važnim sastancima - Mnogo strateški važnih razgovora. Tu… »
Vučić: Ne znam kada će doći do otvaranje Klastera 3, važno da EU uoči napredak Srbije
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran kada će doći do otvaranja Klastera 3 u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, ali je naglasio da od Brisela očekuje da prepoznaju napredak Srbije. "Ne znam, da budem sasvim pošten. Uvek se… »
"Para nema i nema tog svetog petra koji će to da vam obezbedi" Vučić o blokaderima: Ja sam nadležan za raspisivanje izbora, ne…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da će glavna tema na Forumu u Pragu biti sukob u Ukrajini i odnos sa SAD, Evrope, EU, unutar evropskih kretanja i na ubrzani napredak kineske industrije. "Ovde su napravili neku mešavinu ekonomije, politike i… »
Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na KiM
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić o sukobu u Ukrajini: Zapad me kritikovao a sad su došli na moju poziciju
Sputnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da su ga Zapad i lider kijevskog režima Vladimir Zelenski kritikovali kada je ranije govorio o neophodnosti primirja u Ukrajini, kao i da su mu držali lekcije tim povodom. Sad odjednom svi dođu na moju… »
Vučić o sukobu u Ukrajini: Zapad me kritikovao a sad su došli na moju poziciju
Vesti online pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su ga Zapad i lider kijevskog režima Vladimir Zelenski kritikovali kada je ranije govorio o neophodnosti primirja u Ukrajini, kao i da su mu držali lekcije tim povodom. Sad odjednom svi dođu na moju… »
Vučić na Globalnom bezbednosnom forumu u Pragu: Pored globalnih tema sutra i o situaciji na KiM
RTS pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu koji se održava u Pragu. najavljuje da će sutra govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom… »
Vučić iz Praga: Srbija nastavlja sa slobodarskom politikom
Politika pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu GLOBSEC 2025, da će tema Kosova i Metohije biti prisutna u razgovorima, te da će imati više značajnih sastanaka sa međunarodnim zvaničnicima. Između… »
Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na KiM
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovu i Metohiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić o puštanju iz pritvora napadača na novinarku Pitam tog sudiju: Da li te bar malo sramota zbog te majke dvoje dece? Kako…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je puštanje na slobodu osumnjičenog za napad na novinarku Draganu Ćendić: "Molim Draganu Ćendić da prihvati moje izvinjenje što nam je sudstvo u ovakvom stanju. Na prvoj godini prava uči se da, kada je neko… »
Vučić o rektoru đokiću:On nama saopštava da bi, kad bi blokaderi preuzeli vlast, Vlada određivala kome će da se sudi! Zahtevi…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o poseti rektora Vladana Đokića Briselu: - Nemam poseban komentar. Možda bi zvučalo suviše lično kad bih govorio šta mislim o njemu. U jednom trenutku kaže 'kriza je nastupila posle pada nadstrešnice'… »
Šaljemo poruku da se Srbija vratila na pravi put Vučić iz Praga: Svi oni koji su činili krivična dela u obojenoj revoluciji…
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Praga i govorio o aktuelnim temama - učešću na Globseku, rektoru Vladanu Đokiću, odluci FSS da reprezenatcija protiv Engleske igra u Beogradu, puštanju iz pritvora napadača na novinarku Draganu Ćendić… »
Vučić stigao u Prag: Sutra učestvuje na forumu "GLOBSEC"
Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025". Tom prilikom, predsednik Vučić govoriće na panelima "Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope" i "Iskoristiti… »
Vučić u Pragu na Globalnom bezbednosnom forumu
Politika pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu „GLOBSEK 2025“. Tom prilikom, predsednik Vučić obratiće se na panelima pod nazivima: „Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope“ i… »
Vučić na Globsek forumu u Pragu, planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije. Tom prilikom… »
Vučić na globsec forumu u Pragu: Predsednik učestvuje u radu Globalnog bezbednosnog foruma
Kurir pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu, koji se održava u Pragu. Tokom foruma, Vučić će govoriti na dva panela: "Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope" i "Iskoristiti trenutak… »
Vučić na Globsek forumu u Pragu
NIN pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije. Tom prilikom… »
Vučić u poseti Pragu - planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima
B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu. Tom prilikom predsednik Vučić govoriće na panelima 2Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne… »
Vučić na Globsek forumu u Pragu, planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima
Euronews pre 1 dan
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 18 minutajoš 3 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 10 satijoš 1 povezana