Povezane vesti

"Ne pitaju se oni, ja sam nadležan za raspisivanje izbora": Vučić o protestima: Samo neka krenu u radikalizaciju što pre, para…

"Ne pitaju se oni, ja sam nadležan za raspisivanje izbora": Vučić o protestima: Samo neka krenu u radikalizaciju što pre, para…

Blic 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025". On će sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji, a imaće i više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima. On će govoriti na… »
Vučić na globsek forumu u Pragu: Pored globalnih tema, i o situaciji na KiM

Vučić na globsek forumu u Pragu: Pored globalnih tema, i o situaciji na KiM

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Imamo problem s patološkim lažovima, uništili su nam univerzitet, srozali školstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Imamo problem s patološkim lažovima, uništili su nam univerzitet, srozali školstvo

Dnevnik 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio za TV Informer o brojnim aktuelnim temama. Predsednik Vučić boravi u Češkoj, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu, koji se održava u Pragu. O EXPO "Sve rezultate ne postižemo sami, već protiv… »
Predsednik Srbije se obratio iz Praga: Ovo je poručio na poziv za izbore

Predsednik Srbije se obratio iz Praga: Ovo je poručio na poziv za izbore

Telegraf 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važnih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na Kosovu i Metohiji

Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na Kosovu i Metohiji

RTV 12.06.2025
PRAG - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
"Mi gledamo kako da za sebe obezbedimo investitore" Vučić u Pragu: Sutra nas čeka mnogo strateški važnih razgovora! Dolazim da…

"Mi gledamo kako da za sebe obezbedimo investitore" Vučić u Pragu: Sutra nas čeka mnogo strateški važnih razgovora! Dolazim da…

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić direktno se uključio iz Praga u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink, gde je govorio o pritiscima i izazovima sa kojima se suočava naša zemlja. O sutrašnjim važnim sastancima - Mnogo strateški važnih razgovora. Tu… »
Vučić: Ne znam kada će doći do otvaranje Klastera 3, važno da EU uoči napredak Srbije

Vučić: Ne znam kada će doći do otvaranje Klastera 3, važno da EU uoči napredak Srbije

Euronews 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran kada će doći do otvaranja Klastera 3 u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, ali je naglasio da od Brisela očekuje da prepoznaju napredak Srbije. "Ne znam, da budem sasvim pošten. Uvek se… »
"Para nema i nema tog svetog petra koji će to da vam obezbedi" Vučić o blokaderima: Ja sam nadležan za raspisivanje izbora, ne…

"Para nema i nema tog svetog petra koji će to da vam obezbedi" Vučić o blokaderima: Ja sam nadležan za raspisivanje izbora, ne…

Kurir 12.06.2025
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da će glavna tema na Forumu u Pragu biti sukob u Ukrajini i odnos sa SAD, Evrope, EU, unutar evropskih kretanja i na ubrzani napredak kineske industrije. "Ovde su napravili neku mešavinu ekonomije, politike i… »
Vučić: Sutra na Globsek forumu pored globalnih tema i o situaciji na KiM

Euronews 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovo i Metehiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić o sukobu u Ukrajini: Zapad me kritikovao a sad su došli na moju poziciju

Sputnik 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da su ga Zapad i lider kijevskog režima Vladimir Zelenski kritikovali kada je ranije govorio o neophodnosti primirja u Ukrajini, kao i da su mu držali lekcije tim povodom. Sad odjednom svi dođu na moju… »

Vesti online 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su ga Zapad i lider kijevskog režima Vladimir Zelenski kritikovali kada je ranije govorio o neophodnosti primirja u Ukrajini, kao i da su mu držali lekcije tim povodom. Sad odjednom svi dođu na moju… »
Vučić na Globalnom bezbednosnom forumu u Pragu: Pored globalnih tema sutra i o situaciji na KiM

Vučić na Globalnom bezbednosnom forumu u Pragu: Pored globalnih tema sutra i o situaciji na KiM

RTS 12.06.2025
Predsednik Aleksandar Vučić učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu koji se održava u Pragu. najavljuje da će sutra govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom… »
Vučić iz Praga: Srbija nastavlja sa slobodarskom politikom

Vučić iz Praga: Srbija nastavlja sa slobodarskom politikom

Politika 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde učestvuje na Globalnom bezbednosnom forumu GLOBSEC 2025, da će tema Kosova i Metohije biti prisutna u razgovorima, te da će imati više značajnih sastanaka sa međunarodnim zvaničnicima. Između… »

Telegraf 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Pragu, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", da će se sutra govoriti i o Kosovu i Metohiji i da će imati više važanih sastanaka sa stranim zvaničnicima, kao i da će sa… »
Vučić o rektoru đokiću:On nama saopštava da bi, kad bi blokaderi preuzeli vlast, Vlada određivala kome će da se sudi! Zahtevi…

Vučić o rektoru đokiću:On nama saopštava da bi, kad bi blokaderi preuzeli vlast, Vlada određivala kome će da se sudi! Zahtevi…

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o poseti rektora Vladana Đokića Briselu: - Nemam poseban komentar. Možda bi zvučalo suviše lično kad bih govorio šta mislim o njemu. U jednom trenutku kaže 'kriza je nastupila posle pada nadstrešnice'… »
Šaljemo poruku da se Srbija vratila na pravi put Vučić iz Praga: Svi oni koji su činili krivična dela u obojenoj revoluciji…

Šaljemo poruku da se Srbija vratila na pravi put Vučić iz Praga: Svi oni koji su činili krivična dela u obojenoj revoluciji…

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Praga i govorio o aktuelnim temama - učešću na Globseku, rektoru Vladanu Đokiću, odluci FSS da reprezenatcija protiv Engleske igra u Beogradu, puštanju iz pritvora napadača na novinarku Draganu Ćendić… »
Vučić o puštanju iz pritvora napadača na novinarku Pitam tog sudiju: Da li te bar malo sramota zbog te majke dvoje dece? Kako…

Vučić o puštanju iz pritvora napadača na novinarku Pitam tog sudiju: Da li te bar malo sramota zbog te majke dvoje dece? Kako…

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je puštanje na slobodu osumnjičenog za napad na novinarku Draganu Ćendić: "Molim Draganu Ćendić da prihvati moje izvinjenje što nam je sudstvo u ovakvom stanju. Na prvoj godini prava uči se da, kada je neko… »
Vučić stigao u Prag: Sutra učestvuje na forumu "GLOBSEC"

Vučić stigao u Prag: Sutra učestvuje na forumu "GLOBSEC"

Blic 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025". Tom prilikom, predsednik Vučić govoriće na panelima "Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope" i "Iskoristiti… »
Vučić u Pragu na Globalnom bezbednosnom forumu

Vučić u Pragu na Globalnom bezbednosnom forumu

Politika 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Prag, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu „GLOBSEK 2025“. Tom prilikom, predsednik Vučić obratiće se na panelima pod nazivima: „Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope“ i… »
Vučić na Globsek forumu u Pragu, planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima

Vučić na Globsek forumu u Pragu, planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima

Telegraf 12.06.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije. Tom prilikom… »
Vučić na globsec forumu u Pragu: Predsednik učestvuje u radu Globalnog bezbednosnog foruma

Vučić na globsec forumu u Pragu: Predsednik učestvuje u radu Globalnog bezbednosnog foruma

Kurir 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu, koji se održava u Pragu. Tokom foruma, Vučić će govoriti na dva panela: "Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne Evrope" i "Iskoristiti trenutak… »
Vučić na Globsek forumu u Pragu

Vučić na Globsek forumu u Pragu

NIN 12.06.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije. Tom prilikom… »
Vučić u poseti Pragu - planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima

Vučić u poseti Pragu - planirani brojni sastanci sa svetskim zvaničnicima

B92 12.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Češkoj Republici, gde će učestvovati na Globalnom bezbednosnom forumu "GLOBSEC 2025", koji se održava u Pragu. Tom prilikom predsednik Vučić govoriće na panelima 2Strateški i ekonomski značaj Jugoistočne… »

Euronews 12.06.2025

Vesti dana »