Povezane vesti

Marija Kulić besna kao ris! Oglasila se i oplela po bivšem dečku, spremna da mu zagorča život ako još jednom uradi ovu stvar…

Marija Kulić besna kao ris! Oglasila se i oplela po bivšem dečku, spremna da mu zagorča život ako još jednom uradi ovu stvar…

Kurir pre 4 dana
Miljana Kulić oglasila se nakon što je njen bivši dečko Miloš govorio javno o njihovom raskidu. Miljana i Miloš stavili su tačku na svoju vezu nakon što je ona izašla iz psihijatrijske ustanove "Gornja Toponica", a Miloš je istakao da su ga Miljana i… »
"Uvukla me je u kockarnicu" Bivši dečko Miljane Kulić otkrio skandalozne detalje o njoj, evo zašto su zapravo raskinuli

"Uvukla me je u kockarnicu" Bivši dečko Miljane Kulić otkrio skandalozne detalje o njoj, evo zašto su zapravo raskinuli

Alo pre 4 dana
Po izlasku iz bolnice bivša rijaliti učesnica kontaktirala je bivšeg dečka. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja Toponica''. Po izlasku iz… »
Dečko Miljane Kulić se oglasio nakon što je ona puštena sa psihijatrije: Zapretila mu, on je ostavio

Dečko Miljane Kulić se oglasio nakon što je ona puštena sa psihijatrije: Zapretila mu, on je ostavio

Telegraf pre 4 dana
Nakon što je Miljana Kulić izašla iz psihijatrijske ustanove oglasio se njen bivši dečko Miloš Vasiljević. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja… »
"Miljana me je vukla za ruku u kockarnicu, nedokazana je, zvala me je posle psihijatrije" Miloš potpuno razotkrio rijaliti…

"Miljana me je vukla za ruku u kockarnicu, nedokazana je, zvala me je posle psihijatrije" Miloš potpuno razotkrio rijaliti…

Kurir pre 4 dana
Nakon što je Miljana Kulić izašla iz psihijatrijske ustanove oglasio se njen bivši dečko Miloš Vasiljević. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja… »
"Vratila se kući bez terapije" Oglasila se Marija Kulić za Alo!, pa otkrila u kakvom je stanju Miljana nakon što su je pustili…

"Vratila se kući bez terapije" Oglasila se Marija Kulić za Alo!, pa otkrila u kakvom je stanju Miljana nakon što su je pustili…

Alo pre 4 dana
Marija Kulić o zdravstvenom stanju Miljane Kulić. Miljana Kulić, bivša učesnica rijaliti programa nedavno je završila na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Topaonica kod Niša, usled pogoršanja zdravstenog stanja, a nakon što je puštena iz niške… »
Miljana Kulić se oglasila nakon što je puštena sa psihijatrije: Ovo je prvo uradila kad je došla kući, a evo kako sada izgleda…

Miljana Kulić se oglasila nakon što je puštena sa psihijatrije: Ovo je prvo uradila kad je došla kući, a evo kako sada izgleda…

Blic pre 5 dana
Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić nekoliko dana provela je u psihijatrijskoj ustanovi Donja Toponica kod Niša, a sada su je otpustili, te se vratila u porodični dom. Samo nekoliko sati nakon što je puštena sa psihijatrije, Miljana se oglasila na… »

Vesti dana »