Povezane vesti
Marija Kulić besna kao ris! Oglasila se i oplela po bivšem dečku, spremna da mu zagorča život ako još jednom uradi ovu stvar…
Kurir 12.06.2025
Miljana Kulić oglasila se nakon što je njen bivši dečko Miloš govorio javno o njihovom raskidu. Miljana i Miloš stavili su tačku na svoju vezu nakon što je ona izašla iz psihijatrijske ustanove "Gornja Toponica", a Miloš je istakao da su ga Miljana i… »
"Uvukla me je u kockarnicu" Bivši dečko Miljane Kulić otkrio skandalozne detalje o njoj, evo zašto su zapravo raskinuli
Alo 12.06.2025
Po izlasku iz bolnice bivša rijaliti učesnica kontaktirala je bivšeg dečka. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja Toponica''. Po izlasku iz… »
Dečko Miljane Kulić se oglasio nakon što je ona puštena sa psihijatrije: Zapretila mu, on je ostavio
Telegraf 12.06.2025
Nakon što je Miljana Kulić izašla iz psihijatrijske ustanove oglasio se njen bivši dečko Miloš Vasiljević. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja… »
"Miljana me je vukla za ruku u kockarnicu, nedokazana je, zvala me je posle psihijatrije" Miloš potpuno razotkrio rijaliti…
Kurir 12.06.2025
Nakon što je Miljana Kulić izašla iz psihijatrijske ustanove oglasio se njen bivši dečko Miloš Vasiljević. Miloš Vasiljević i Miljana Kulić raskinuli su neposredno pre nego što ju je majka Marija Kulić odvela u bolnicu za psihijatrijske bolesti ''Gornja… »
"Vratila se kući bez terapije" Oglasila se Marija Kulić za Alo!, pa otkrila u kakvom je stanju Miljana nakon što su je pustili…
Alo 12.06.2025
Marija Kulić o zdravstvenom stanju Miljane Kulić. Miljana Kulić, bivša učesnica rijaliti programa nedavno je završila na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Topaonica kod Niša, usled pogoršanja zdravstenog stanja, a nakon što je puštena iz niške… »
Miljana Kulić se oglasila nakon što je puštena sa psihijatrije: Ovo je prvo uradila kad je došla kući, a evo kako sada izgleda…
Blic 11.06.2025
Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić nekoliko dana provela je u psihijatrijskoj ustanovi Donja Toponica kod Niša, a sada su je otpustili, te se vratila u porodični dom. Samo nekoliko sati nakon što je puštena sa psihijatrije, Miljana se oglasila na… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane