Повезане вести

Марија Кулић бесна као рис! Огласила се и оплела по бившем дечку, спремна да му загорча живот ако још једном уради ову ствар…

Марија Кулић бесна као рис! Огласила се и оплела по бившем дечку, спремна да му загорча живот ако још једном уради ову ствар…

Курир 12.06.2025
Миљана Кулић огласила се након што је њен бивши дечко Милош говорио јавно о њиховом раскиду. Миљана и Милош ставили су тачку на своју везу након што је она изашла из психијатријске установе "Горња Топоница", а Милош је… »
"Увукла ме је у коцкарницу" Бивши дечко Миљане Кулић открио скандалозне детаље о њој, ево зашто су заправо раскинули

"Увукла ме је у коцкарницу" Бивши дечко Миљане Кулић открио скандалозне детаље о њој, ево зашто су заправо раскинули

Ало 12.06.2025
По изласку из болнице бивша ријалити учесница контактирала је бившег дечка. Милош Васиљевић и Миљана Кулић раскинули су непосредно пре него што ју је мајка Марија Кулић одвела у болницу за психијатријске болести ''Горња… »
Дечко Миљане Кулић се огласио након што је она пуштена са психијатрије: Запретила му, он је оставио

Дечко Миљане Кулић се огласио након што је она пуштена са психијатрије: Запретила му, он је оставио

Телеграф 12.06.2025
Након што је Миљана Кулић изашла из психијатријске установе огласио се њен бивши дечко Милош Васиљевић. Милош Васиљевић и Миљана Кулић раскинули су непосредно пре него што ју је мајка Марија Кулић одвела у болницу за… »
"Миљана ме је вукла за руку у коцкарницу, недоказана је, звала ме је после психијатрије" Милош потпуно разоткрио ријалити…

"Миљана ме је вукла за руку у коцкарницу, недоказана је, звала ме је после психијатрије" Милош потпуно разоткрио ријалити…

Курир 12.06.2025
Након што је Миљана Кулић изашла из психијатријске установе огласио се њен бивши дечко Милош Васиљевић. Милош Васиљевић и Миљана Кулић раскинули су непосредно пре него што ју је мајка Марија Кулић одвела у болницу за… »
"Вратила се кући без терапије" Огласила се Марија Кулић за Ало!, па открила у каквом је стању Миљана након што су је пустили…

"Вратила се кући без терапије" Огласила се Марија Кулић за Ало!, па открила у каквом је стању Миљана након што су је пустили…

Ало 12.06.2025
Марија Кулић о здравственом стању Миљане Кулић. Миљана Кулић, бивша учесница ријалити програма недавно је завршила на лечењу у психијатријској болници Доња Топаоница код Ниша, услед погоршања здравстеног стања, а након што… »
Миљана Кулић се огласила након што је пуштена са психијатрије: Ово је прво урадила кад је дошла кући, а ево како сада изгледа…

Миљана Кулић се огласила након што је пуштена са психијатрије: Ово је прво урадила кад је дошла кући, а ево како сада изгледа…

Блиц 11.06.2025
Бивша ријалити учесница Миљана Кулић неколико дана провела је у психијатријској установи Доња Топоница код Ниша, а сада су је отпустили, те се вратила у породични дом. Само неколико сати након што је пуштена са психијатрије… »

Вести дана »