Povezane vesti
NUNS: Otkaz Mariji Šehić na Euronews Srbija primer progona novinarke
Vranje news 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, dat je "neosnovani otkaz,"od kako su na njena čelna mesta došle Minja Miletić, regionalna direktorka, i Dragana Pejović, glavna urednica", saopšteno je u četvrtak iz Nezavisnog… »
Marija Šehić: Moj otkaz u "Juronjuzu" je upozorenje ostalima
N1 Info 12.06.2025
"Možda je moj otkaz upozorenje ostalima u redakciji, ali moje kolege su pokazale da su dovoljno časne i da su spremne da se bore za svoju profesiju i objektivnost u izveštavanju, koliko god je to moguće", kaže za "Vreme" Marija Šehić, novinarka… »
Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews Srbija primer je progona novinarke
Glas Šumadije 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, juče je dat neosnovan otkaz, koji predstavlja osvetu jer se suprotstavila gaženju profesionalnih standarda, pritiscima i maltretiranju novinara i novinarki ove medijske kuće, od… »
Marija Šehić: Moj otkaz u „Juronjuzu“ je upozorenje ostalima
Nova 12.06.2025
„Možda je moj otkaz upozorenje ostalima u redakciji, ali moje kolege su pokazale da su dovoljno časne i da su spremne da se bore za svoju profesiju i objektivnost u izveštavanju, koliko god je to moguće“, kaže za „Vreme“ Marija Šehić, novinarka… »
Marija Šehić nakon otkaza na TV Euronews Srbija: Novinar je odgovoran isključivo javnosti
Danas 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, juče je dat neosnovan otkaz, koji predstavlja osvetu jer se suprotstavila gaženju profesionalnih standarda, pritiscima i maltretiranju novinara i novinarki ove medijske kuće, od… »
Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews, Srbija je primer progona novinarke koja se suprotstavila profesionalnom beščašću
Cenzolovka 12.06.2025
Marija Šehić o otkazu sa Euronews-a: “Nije mi žao, branila sam profesiju i sopstveni intergitet“
Insajder 12.06.2025
Novinarka Marija Šehić juče je dobila otkaz na televiziji Euronews, manje od dva meseca nakon što se grupa zaposlenih ogradila od saopštenja koje je o blokadama RTS-a objavila ta medijska kuća. Marija Šehić, jedna od potpisnica pisma zaposlenih, navodi… »
Marija Šehić: Moj otkaz u „Juronjuzu” je upozorenje ostalima
Vreme 12.06.2025
„Možda je moj otkaz upozorenje ostalima u redakciji, ali moje kolege su pokazale da su dovoljno časne i da su spremne da se bore za svoju profesiju i objektivnost u izveštavanju, koliko god je to moguće“, kaže za „Vreme“ Marija Šehić, novinarka… »
Novinarska udruženja: Otkaz Mariji Šehić – progon zbog suprotstavljanja beščašću
Nova ekonomija 12.06.2025
„Osveta i progon jer se suprotstavila gaženju profesionalnih standarda“: Reakcije na otkaz novinarki Mariji Šehić
Danas 12.06.2025
Na vest da je novinarka Marija Šehić juče neosnovano dobila otkaz na Televiziji Euronews Srbija, koja posluje u vlasništvu Telekom,a danas su reagovala brojna novinarska udruženja, kolege novinari i javnost koji su osudili ovakav postupak i pružili joj… »
Novinarska udruženja: Otkaz Mariji Šehić u Euronews Srbija kao osveta zbog borbe za profesionalizam
In medija 12.06.2025
Novinarka Marija Šehić dobila je otkaz na televiziji Euronews Srbija, u vlasništvu Telekoma Srbija, a novinarska udruženja u zajedničkom saopštenju ocenjuju da je u pitanju „neosnovana i osvetnička odluka“ uprave te medijske kuće, kao odmazda zbog njenog… »
Otkaz Mariji Šehić na Euronews Srbija primer je progona novinarke
Ozon press 12.06.2025
NUNS: Otkaz Mariji Šehić na TV Euronews Srbija primer progona novinarke
N1 Info 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, u sredu je dat neosnovan otkaz, koji predstavlja osvetu jer se suprotstavila gaženju profesionalnih standarda, pritiscima i maltretiranju novinara i novinarki ove medijske kuće… »
Novinarska udruženja osudila otkaz novinarki Juronjuza Mariji Šehić
Beta 12.06.2025
Novinarska udruženja i organizacije osudile su odluku televizije Juronjuz Srbija da, kako se navodi, neosnovano otpusti novinarku Mariju Šehić i ocenile da se u tom slučaju radi o osveti jer se ona suprotstavila gaženju profesionalnih standarda… »
Marija Šehić dobila otkaz na TV Euronews Srbija
Danas 12.06.2025
Marija Šehić dobila otkaz na TV Euronews: Suprotstavila se gaženju profesionalnih standarda
Radio 021 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, juče je dat neosnovan otkaz, saopštila su medijska udruženja. Kako se navodi u saopštenju novinarskih udruženja, otkaz Mariji Šehić predstavlja osvetu "jer se suprotstavila… »
Progon Marije Šehić sa „Juronjuza“
Vreme 12.06.2025
Pravi razlog otkaza Mariji Šehić u "Juronjuzu" je njena višemesečna borba za pristojno novinarstvo i pravo na dostojanstven rad, saopštilo je Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS). Nije jedina u ovoj redakciji. Neosnovan otkaz novinarki Mariji Šehić… »
Nedeljnik 12.06.2025
Novinarska udruženja i organizacije osudile su danas odluku televizije Juronjuz Srbija da, kako se navodi, neosnovano otpusti novinarku Mariju Šehić i ocenile da se u tom slučaju radi o osveti jer se ona suprotstavila gaženju profesionalnih standarda… »
Marija Šehić dobila otkaz na Euronews koji je vlasništvu Telekoma: Progon zbog saopštenja objavljenog tokom studentske blokade…
Nova 12.06.2025
Novinarki Mariji Šehić na TV Euronews Srbija, u vlasništu Telekoma Srbija, u sredu je dat neosnovan otkaz, koji predstavlja osvetu jer se suprotstavila gaženju profesionalnih standarda, pritiscima i maltretiranju novinara i novinarki ove medijske kuće… »
Novi magazin 12.06.2025
Novinarska udruženja i organizacije osudile su danas odluku televizije Juronjuz Srbija da, kako se navodi, neosnovano otpusti novinarku Mariju Šehić i ocenile da se u tom slučaju radi o osveti jer se ona suprotstavila gaženju profesionalnih standarda… »
Radio sto plus 12.06.2025
“Novinarka Marija Šehić od svog poslodavca formalno je dobila otkaz jer je ‘nesavesno ili nemarno izvršavala radne obaveze’ i ‘povredila radnu disciplinu’, a pravi razlog je njena višemesečna borba, uz svoje koleginice i kolege iz redakcije, za pristojno… »
Vesti dana »

"Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena": Lukašenko udara po Trampu i Zapadu
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane

Beograd: Komemorativna šetnja, građani odaju poštu stradalima u padu nadstrešnice
Beta pre 6 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 6 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih