Повезане вести
Најбогатија певачица на Балкану открила шта ју је натерало да донесе важну одлуку: „Пукла сам и рекла – е, доста је било“…
Нова 12.06.2025
Маја Шупут недавно је саопштила да се развела од Ненада Татаринова са којим има сина Блума. Маја Шупут је сада говорила о послу, заради и многим другим стварима, а открила је и да је пре три године одлучила да више не пева на… »
Певачица након 25 година пукла и донела одлуку која је све шокирала: Радила сам то од јутра до сутра, доста је било!
Курир 12.06.2025
Маја Шупут (45) говорила је о личним и пословним темама, а на самом почетку разговора се дотакла цена на свадбама о којима иначе не прича јавно. „Људи пишу свашта. Све што напишу је премало. Кошта више него што пише. Међутим… »
Певачица (45) донела одлуку и шокирала све: "Пукла сам и рекла - доста је било! Радила сам то 25 година"
Блиц 12.06.2025
Певачица Маја Шупут (45) је сада говорила о личним и пословним темама, а на самом почетку разговора је говорила о ценама на свадбама о којима иначе не говори јавно. Маја је открила да је пре три године донела одлуку да више не… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 3 сатајош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Радио сто плус пре 11 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних