Povezane vesti

Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila šta ju je nateralo da donese važnu odluku: „Pukla sam i rekla – e, dosta je bilo“…

Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila šta ju je nateralo da donese važnu odluku: „Pukla sam i rekla – e, dosta je bilo“…

Nova pre 3 dana
Maja Šuput nedavno je saopštila da se razvela od Nenada Tatarinova sa kojim ima sina Bluma. Maja Šuput je sada govorila o poslu, zaradi i mnogim drugim stvarima, a otkrila je i da je pre tri godine odlučila da više ne peva na svadbama. „Ljudi pišu… »
Pevačica nakon 25 godina pukla i donela odluku koja je sve šokirala: Radila sam to od jutra do sutra, dosta je bilo!

Pevačica nakon 25 godina pukla i donela odluku koja je sve šokirala: Radila sam to od jutra do sutra, dosta je bilo!

Kurir pre 4 dana
Maja Šuput (45) govorila je o ličnim i poslovnim temama, a na samom početku razgovora se dotakla cena na svadbama o kojima inače ne priča javno. „Ljudi pišu svašta. Sve što napišu je premalo. Košta više nego što piše. Međutim, povukla sam crtu u… »
Pevačica (45) donela odluku i šokirala sve: "Pukla sam i rekla - dosta je bilo! Radila sam to 25 godina"

Pevačica (45) donela odluku i šokirala sve: "Pukla sam i rekla - dosta je bilo! Radila sam to 25 godina"

Blic pre 4 dana
Pevačica Maja Šuput (45) je sada govorila o ličnim i poslovnim temama, a na samom početku razgovora je govorila o cenama na svadbama o kojima inače ne govori javno. Maja je otkrila da je pre tri godine donela odluku da više ne peva na svadbama. „Ljudi… »

Vesti dana »