Povezane vesti
Najbogatija pevačica na Balkanu otkrila šta ju je nateralo da donese važnu odluku: „Pukla sam i rekla – e, dosta je bilo“…
Nova 12.06.2025
Maja Šuput nedavno je saopštila da se razvela od Nenada Tatarinova sa kojim ima sina Bluma. Maja Šuput je sada govorila o poslu, zaradi i mnogim drugim stvarima, a otkrila je i da je pre tri godine odlučila da više ne peva na svadbama. „Ljudi pišu… »
Pevačica nakon 25 godina pukla i donela odluku koja je sve šokirala: Radila sam to od jutra do sutra, dosta je bilo!
Kurir 12.06.2025
Maja Šuput (45) govorila je o ličnim i poslovnim temama, a na samom početku razgovora se dotakla cena na svadbama o kojima inače ne priča javno. „Ljudi pišu svašta. Sve što napišu je premalo. Košta više nego što piše. Međutim, povukla sam crtu u… »
Pevačica (45) donela odluku i šokirala sve: "Pukla sam i rekla - dosta je bilo! Radila sam to 25 godina"
Blic 12.06.2025
Pevačica Maja Šuput (45) je sada govorila o ličnim i poslovnim temama, a na samom početku razgovora je govorila o cenama na svadbama o kojima inače ne govori javno. Maja je otkrila da je pre tri godine donela odluku da više ne peva na svadbama. „Ljudi… »
Vesti dana »

U Kraljevu, Kuli i Kragujevcu protesti ispred prostorija SNS: Demonstranti u Novom Pazaru ispred suda i pu, veliki broj pripadnika MUP-a na ulicama (foto/video)
Blic pre 3 minutajoš 60 povezanih

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 4 satijoš 23 povezane

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom posle dugotrajnih borbi
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih