Povezane vesti
Ministar Gašić uručio ukaze vrhovnog komandanta: Oficirima Vojske Srbije unapređenja i postavljenja na nove dužnosti
Kurir pre 3 dana
Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je danas oficirima Vojske Srbije ukaze predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti. Svečanosti je prisustvovao načelnik Generalštaba… »
Ministar Gašić uručio ukaze o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti
RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je danas oficirima Vojske Srbije ukaze predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti. Svečanosti je prisustvovao načelnik… »
Unapređeni pripadnici Vojske Srbije
Danas pre 4 dana
Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je danas oficirima Vojske Srbije ukaze predsednika Srbije Aleksandra Vučića o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti, saopštilo je Ministarstvo. Na dužnost komandanta Kopnene vojske postavljen je… »
Gašić uručio ukaze o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti
Politika pre 4 dana
Ministar odbrane Bratislav Gašić uručio je danas oficirima Vojske Srbije ukaze predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Svečanosti je… »
Vesti dana »

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 47 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 27 minutajoš 27 povezanih

Osmi dan blokade u Nemanjinoj: Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Euronews pre 7 satijoš 12 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 13 povezanih