Povezane vesti
Premijera duodrame „Milentijeva 14/2” u Narodnom pozorištu u Nišu: Složena emocionalna klackalica između prošlosti i budućnosti…
Glas juga 12.06.2025
Ova slojevita drama, nastala prema motivima nekadašnje radio-drame, donosi priču o susretu dvoje ljudi koji se nikada nisu zaista upoznali, ali su vezani zajedničkom prošlošću i prostorom – stanom u Milentijevoj ulici broj 14/2. „Moje spoznaje i iskustva… »
Dvoje ljudi, mnogo tajni – nova drama „Milentijeva 14/2” premijerno 14. juna u niškom pozorištu
Gradski portal 018 12.06.2025
Da li smo senke naših predaka, gde oni prestaju, a počinjemo mi i kada prestaje prošlost i kreće budućnost, samo su neka od kompleksnih pitanja, kojima se bavi nova duodrama niškog Narodnog pozorišta – „Milentijeva 14/2”. Predstava, koja će premijerno… »
Vesti dana »

Andrej imao samo jednu želju, ovo tražio roditeljima, taške pustio suzu! Viki Miljković sa suprugom i sinom pred početak punoletstva (video)
Kurir pre 57 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao još oko 170 aktivista ''Sumuda'': Među njima su Ognjen Marković i Greta Tunberg
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Ostavka Lekornija novi potres na nestabilnoj političkoj sceni Francuske: Da li slede novi izbori?
Euronews pre 7 minutajoš 29 povezanih

Lekornu se obratio naciji nakon što je dao ostavku: "Bio sam spreman na kompromis, uvek svoju zemlju treba da stavljate ispred vlastite partije"
Kurir pre 4 satijoš 43 povezane

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 27 minutajoš 39 povezanih