Повезане вести

"Пита ме џиле: 'пушиш?' рекох: 'убијам две пакле дневно!" Бивши кошаркаш Партизана испричао луду анегдоту - Џикић га позвао…

"Пита ме џиле: 'пушиш?' рекох: 'убијам две пакле дневно!" Бивши кошаркаш Партизана испричао луду анегдоту - Џикић га позвао…

Курир 12.06.2025
Присетио се времена када је први пут заиграо у АБА лиги за МЗТ и након зтога испунио сан и прешао у Партизан. - Хтео да пробам да играм АБА лигу, јер сам је цео живот гледао на ТВ. И када сам отишао у МЗТ, прва текма против… »
"У Партизану смо примили 6 непуних плата, кунем се": Луковић отворио душу, Џикић му поставио само 2 питања

"У Партизану смо примили 6 непуних плата, кунем се": Луковић отворио душу, Џикић му поставио само 2 питања

Мондо 12.06.2025
Урош Луковић отворено је причао о сезони у Партизану и свим проблемима које је клуб тада имао. Открио је и како је уопште дошао у клуб и да је прво био на проби. Урош Луковић (36) носио је дрес Партизана у сезони 2016/27 и био је… »
"Пита Џиле: 'Пијеш?' Рекох: 'Слабо'; Каже: 'Пушиш?' Рекох: 'Убијам две пакле дневно!'"

"Пита Џиле: 'Пијеш?' Рекох: 'Слабо'; Каже: 'Пушиш?' Рекох: 'Убијам две пакле дневно!'"

Б92 12.06.2025
Некадашњи српски центар Урош Луковић присетио се периода играња у дресу Партизана и тога како је до тога дошло. Луковић је гостовао у подкасту "Јао Миле", где је говорио о бројним моментима из каријере. Он је сезону 2015/16… »

Вести дана »