Povezane vesti
"Pita me džile: 'pušiš?' rekoh: 'ubijam dve pakle dnevno!" Bivši košarkaš Partizana ispričao ludu anegdotu - Džikić ga pozvao…
Kurir 12.06.2025
Prisetio se vremena kada je prvi put zaigrao u ABA ligi za MZT i nakon ztoga ispunio san i prešao u Partizan. - Hteo da probam da igram ABA ligu, jer sam je ceo život gledao na TV. I kada sam otišao u MZT, prva tekma protiv Metalca. Ja 14 poena. Rekoh… »
"U Partizanu smo primili 6 nepunih plata, kunem se": Luković otvorio dušu, Džikić mu postavio samo 2 pitanja
Mondo 12.06.2025
Uroš Luković otvoreno je pričao o sezoni u Partizanu i svim problemima koje je klub tada imao. Otkrio je i kako je uopšte došao u klub i da je prvo bio na probi. Uroš Luković (36) nosio je dres Partizana u sezoni 2016/27 i bio je jedan od glavnih igrača… »
"Pita Džile: 'Piješ?' Rekoh: 'Slabo'; Kaže: 'Pušiš?' Rekoh: 'Ubijam dve pakle dnevno!'"
B92 12.06.2025
Nekadašnji srpski centar Uroš Luković prisetio se perioda igranja u dresu Partizana i toga kako je do toga došlo. Luković je gostovao u podkastu "Jao Mile", gde je govorio o brojnim momentima iz karijere. On je sezonu 2015/16 proveo igrajući u MZT-u, gde… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Vlade jutros donela neočekivanu odluku o nafti i gorivu
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 26 povezanih
Tramp saopštio udarnu vest: Evo da li američke trupe stižu u Iran
Večernje novosti pre 49 minutajoš 27 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 24 minutajoš 123 povezane
Makron na Kipru obećao odbrambenu misiju za ponovno otvaranje Ormuskog moreuza
NIN pre 1 satjoš 53 povezane
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih