Povezane vesti
Pršte kazne u eliti: Evo kome je oduzet ceo honorar: Veliki šef se hitno oglasio
Blic pre 4 dana
Učesnici popularnog rijalitija "Elita" ponovo su se našli na meti kritika Velikog šefa. Ovog puta, osam takmičarki kažnjeno je oduzimanjem celokupnog nedeljnog honorara zbog nepoštovanja osnovnog pravila – nošenja bubica. Sofi Tkačenko, Sanja Grujić… »
Kažnjeni oduzimanjem kompletnog honorara! Veliki šef više neće da trpi bezobrazluk učesnika, njih osmoro ostalo praznih džepova…
Kurir pre 4 dana
Nije retkost da se u Beloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni pojedine učesnike jer nisu poštovali osnovno pravilo u Eliti. Izgleda da ni ovoliko proteklih meseci, godina i sezona emitovanja, nije bilo… »
Pljušte ozbiljne kazne pred finale Elite: Produkcija odmah poslala pismo, oni ostali bez mesečnog honorara
Telegraf pre 4 dana
Učesnici popularnog rijalitija " Elita 8" ponovo su se našli na meti kritika Velikog šefa. Ovog puta, osam takmičarki kažnjeno je oduzimanjem celokupnog nedeljnog honorara zbog nepoštovanja osnovnog pravila – nošenja bubica. Sofi Tkačenko, Sanja Grujić… »
Vesti dana »

Hapšenje u Zaječaru: Prišao ženi i palicom je više puta udario po glavi i telu
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 66 povezanih

Za šta se sumnjiči student koga su uhapsili jutros u Novom Sadu?
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane