Povezane vesti
Obezbeđena do sada najveća podrška države Pavkov: Potpisani ugovori za unapređenje zaštićenih područja
Kurir pre 8 dana
Ministarka Pavkov je potpisala ugovore za drugu tranšu subvencija u 2025. godini sa 36 upravljača za ukupno 83 zaštićena područja od nacionalnog značaja. - Danas sam, u cilju očuvanja naših prirodnih dobara kojima je Srbija, na radost svih, veoma bogata… »
Sara Pavkov: Ugovorima za unapređenje zaštićenih područja obezbeđena najveća podrška države
Politika pre 8 dana
Ministarka zaštite životne sredine Sara Pavkov potpisala je danas ugovore sa upravljačima zaštićena područja od nacionalnog značaja na teritoriji Srbije, na osnovu kojih će im biti dodeljena najveća sredstva do sada za podršku programima upravljanja tim… »
Pavkov: Potpisani ugovori za unapređenje zaštićenih područja, obezbeđena do sada najveća podrška države
Telegraf pre 8 dana
Ministarka zaštite životne sredine Sara Pavkov potpisala je danas ugovore sa upravljačima zaštićena područja od nacionalnog značaja na teritoriji Republike Srbije, na osnovu kojih će im biti dodeljena najveća sredstva do sada za podršku programima… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 4 satijoš 23 povezane

Delegacija EU: Srbiji uplaćeno 51,7 miliona evra povoljnih zajmova
Insajder pre 4 satijoš 20 povezanih

Shvatio sam da je vreme koje mi je ostalo dragoceno… Zdravlje Žike Jakšića zabrinulo javnost, hitno hospitalizovan
Svet & Skandal pre 1 satjoš 38 povezanih

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 25 povezanih