Povezane vesti
Nije bezbedan! Most preko Velike Morave zatvara se trajno 20. juna: Drumski saobraćaj u opštini Svilajnac biće preusmeren
Blic pre 3 dana
Glavni most preko Velike Morave u opštini Svilajnac koji je izgrađen još 1922. godine, a preko koga ide i drumski i železnički saobraćaj, biće 20. juna trajno zatvoren za saobraćaj. Prema rečima predsednika opštine Svilajnac, Predraga Milanovića, "Putevi… »
Nije više bezbedan Glavni most preko Velike Morave trajno se zatvara za saobraćaj 20. juna! Predsednik Opštine Svilajnac…
Dnevnik pre 3 dana
SVILAJNAC: Glavni most preko Velike Morave u opštini Svilajnac koji je izgrađen još 1922. godine, a preko koga ide i drumski i železnički saobraćaj, biće 20. juna trajno zatvoren za saobraćaj. Prema rečima predsednika opštine Svilajnac, Predraga… »
Posle jednog veka: Glavni most preko Velike Morave u Svilajncu trajno se zatvara za saobraćaj 20. juna
Euronews pre 3 dana
Glavni most preko Velike Morave u opštini Svilajnac koji je izgrađen još 1922. godine, a preko koga ide i drumski i železnički saobraćaj, biće 20. juna trajno zatvoren za saobraćaj. Prema rečima predsednika opštine Svilajnac, Predraga Milanovića, "Putevi… »
Kraj jedne ere: Most u ovom srpskom gradu se zauvek zatvara nakon više od 100 godina
Telegraf pre 3 dana
Vesti dana »

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 30 minutajoš 28 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 5 satijoš 12 povezanih

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 50 minutajoš 20 povezanih