Povezane vesti

Pevač otkazao nastupe,: doktori mu pronašli zaraznu bolest: "To vučem već godinu dana"

Pevač otkazao nastupe,: doktori mu pronašli zaraznu bolest: "To vučem već godinu dana"

Blic pre 2 dana
Poznati reper Grgo Šipek, poznatiji kao Grše, šokirao je fanove objavom na Instagramu – svi njegovi nastupi u naredna dva meseca su otkazani. Pevač je naime, objasnio da već duže vreme ima mononukleozu, te i da telo mora da mu se odmori. - Ekipa, nadam… »
Pevač saznao da ima zaraznu bolest! Hitno se oglasio i otkazao sve nastupe: "Najteže mi je..."

Pevač saznao da ima zaraznu bolest! Hitno se oglasio i otkazao sve nastupe: "Najteže mi je..."

Kurir pre 1 dan
Reper Grgo Šipek, poznatiji pod pseudonimom Grše, otkazao je sve nastupe u naredna dva meseca. Na Instagramu se oglasio i objasnio zbog čega je morao da donese takvu odluku. Kako je naveo, zbog ozbiljnog umora i problema sa leđima morao je sve da otkaže… »
Saznao da ima zaraznu bolest Pevač otkazao sve nastupe: "Najteže mi je..."

Saznao da ima zaraznu bolest Pevač otkazao sve nastupe: "Najteže mi je..."

Alo pre 2 dana
Zbog ozbiljnog umora i problema sa leđima morao je sve da otkaže. Reper Grgo Šipek, poznatiji pod pseudonimom Grše, otkazao je sve nastupe u naredna dva meseca. Na Instagramu se oglasio i objasnio zbog čega je morao da donese takvu odluku. Kako je naveo… »
"Najteže mi je": Pevač otkazo sve nastupe nakon što su mu dijagnositkovali zaraznu bolest, svi su zabrinuti

"Najteže mi je": Pevač otkazo sve nastupe nakon što su mu dijagnositkovali zaraznu bolest, svi su zabrinuti

Telegraf pre 2 dana
Reper Grgo Šipek, poznatiji kao Grše, otkazao je sve nastupe u sledeća dva meseca. Na Instagramu se oglasio i objasnio zbog čega je morao da donese takvu odluku. Kako je naveo, zbog ozbiljnog umora i problema sa leđima, morao je sve da otkaže. - Ekipa… »

Vesti dana »